Tým michelinských kuchařů vedený šéfkuchařem Oldřichem Sahajdákem bude nově podávat obědy a zavádí nový koncept večeří. Nabídne je ode dne, kdy bude povoleno znovuotevření restaurací, rezervace přijímá už nyní.
V době obědů dostanou hosté jídelní lístek, ze kterého si vyberou hlavní chod, k tomu jim podnik naservíruje předkrm a dezert. Cena oběda bez nápojů se bude pohybovat kolem 700 Kč. Rozšířené tříchodové menu v ceně kolem 900 Kč bude v nabídce i v době večeří.
Večer bude La Degustation Boheême Bourgeoise i nadále servírovat degustační menu, které lze doplnit párováním vína či nealkoholických nápojů. Nové menu bude mít pět chodů.
Stůl lze rezervovat na e-mailu boheme@ambi.cz, online rezervace na webu www.ladegustation.cz budou spuštěny v nadcházejících dnech.