Sociální sítě
Nahoru

Zdraví v podobě smoothie

S novinkou značky Tefal, vysokorychlostním mixérem Ultrablend Boost Vacuum, lze opravdu snadno vytvořit širokou škálu horkých a studených pokrmů či nápojů díky dvěma specifickým nádobám: tepelně odolné skleněné nádobě pro přípravu horkých receptů (polévka, pyré, horká omáčka, kompot) a ultra odolné tritanové nádobě (vícezrnné mléko, drcený led, zelené smoothie, mléčný shake, ořechy, sorbet).

Ultrablend Boost Vacuum (BL985) vyjde na 10 999 Kč.

Přístroj sám rozpozná, který typ přípravy máte na mysli – vybrat můžete z 10 automatických programů. Vakuové víko zajistí odstranění vzduchu a zamezí tak, díky technologii Nutrikeep, ztrátě vitamínů. Suroviny neoxidují a zachovávají si až 3x více antioxidačních účinků. Ultra vysokorychlostní výkon se 1300 W silným motorem a technologií Tripl’Ax Pro, která zajistí až padesátkrát jemnější výsledky.

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.