Sociální sítě
Nahoru

Luxus každodenního života

K luxusu nepatří jen drahá auta a luxusní domy. Můžete si ho dopřát každý den a váš rozpočet ani nebude tolik trpět.

Luxusní péče o zuby

Krásné bílé zuby jsou naší vizitkou. Bez pravidelné péče to však nejde. Pokud chceme naše zuby udržovat nejlépe, jak je to možné, máme možnost na výběr z nepřeberného množství sonických kartáčků. Správný pohyb pro čistění zubů je vertikální, který najdeme právě u tohoto typu kartáčku. Jsou šetrnější i pro ty z vás, kteří máte náchylnější zubní krčky. U zubů je důležitý i odstín, proto je stále oblíbenější bělení. Pozor si však dejte na levné domácí bělení. To může způsobit více škody než užitku.

Luxusní koupel

Pokud nemáte přímo masážní vanu, můžete si pořídit masážní perličkovou podložku. Zkoušeli jste už šumivé bomby do koupele? Vodu duhově obarvíte a vytvoříte si tak místo pro relaxaci. Ještě přidejte svíčky a relaxační hudbu a budete mít u sebe doma malé luxusní lázně.

Luxusní matrace

Po luxusní koupeli míříme relaxovat do postele, ve které trávíme prakticky 1/3 našeho života. Málo co se vyrovná ulehnutí na luxusní matraci. Výrobce matrací Curem dovedl vývoj matrací k dokonalosti. Používá vlastní pěny Curemfoam, které se vašemu tělu tak dokonale přizpůsobí, že navodí stav beztíže. I přes vyšší cenu se tato investice vyplatí. Například matraci Curem C4500 poskytuje záruku 10 let. To odpovídá ceně necelé 4 koruny za noc. To opravdu za kvalitné spánek stojí, nemyslíte?

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.