Sociální sítě
Nahoru

Rowenta odhalila novinky pro domácí péči o vlasy

Značka Rowenta přichází s exkluzivní řadou Ultimate Experience pro dokonalou úpravu vlasů. Seznamte se s profesionální žehličkou, rotačním kulmofénem a vysoušečem vyvinutým na základě zkušeností špičkových kadeřníků z oblíbených francouzských salónů. Vlasy jsou koruna krásy a s Ultimate Experience jim lze dodat tu pravou vznešenost.

Žehlička Rowenta Ultimate Experience (SF8210) vyjde na 5 499 Kč.

S efektivní žehličkou Rowenta Ultimate Experience bezstarostně vytvoříte účes jako ze salónu – vlasy můžete vyžehlit, navlnit nebo natočit vždy s perfektními výsledky. 3D žehlící pláty s výjimečně hladkým minerálním povrchem zaručují konstantní a optimální kontakt – přizpůsobí se každému typu vlasů a díky jejich bezchybné kluznosti nedochází k tahání ani lámání vlasů. Žehlička je vybavena unikátní technologií Thermocontrol, která dokonale distribuuje teplo pro rovnoměrné výsledky: od kořínků ke konečkům. Při žehlení je ve vlasech zachován 100% keratin, vlasy se lesknou a jsou hladké.

Vysoušeč Rowenta Ultimate Experience (CV9820) lze pořídit za 8 799 Kč.

Ultramoderní vysoušeč Rowenta Ultimate Experience  mění obyčejný vzduch v luxusní péči. Jedinečná technologie Air-to-Care vlasům dle potřeby dodává pozitivní nebo negativní ionty, které zabraňují lámání, ničení vlasů a zároveň je pomáhají chránit před znečištěním a prachem. Ionty vyrovnávají vlasovou strukturu, zajišťují jejich hladkost a lesk. Nadstandardní péči při vysoušení obstarává integrovaný koncentrátor a digitální bezkartáčový motor, který zajišťuje až dvakrát delší životnost vysoušeče. S vylepšenou ergonomií a pokročilou technologií Smart Memory, která uchovává přesná nastavení od posledního použití, jde o revoluční zjednodušení stylingu v pohodlí vlastní koupelny! Navíc s funkcí permanentního studeného vzduchu, kterou najdete v nabídce teplot, si účes perfektně zafixujete, aby vydržel dokonalý po celý den.

Kulmofén Rowenta Ultimate Experience (CF9620) stojí 4 099 Kč.

Kulmofén Rowenta Ultimate Experience je brilantním řešením 2v1 pro vytvoření perfektního účesu jako od kadeřníka. Rychle vysušených a dokonale upravených vlasů dosáhnete díky důmyslné patentované technologii spojené s elegantním designem. Oproti běžným rotačním kartáčům je Rowenta Ultimate Experience menší a lehčí, a co je důležité – jeho hmotnost je navíc vyváženě rozložená. Okamžitý profesionální výsledek získáte s ovládáním Style Assist se třemi stylingovými programy, které automaticky upravují teplotu a rychlost otáčení. Součástí balení jsou 3 kartáče pro různé typy vlasů: první jednoduše zkrotí nepoddajné a husté vlasy, druhý dodá jemným a plihnoucím vlasům parádní objem a třetí se postará o podtočení ofiny či jiné detaily. Rovnoměrný proud vzduchu, účinný generátor iontů a PRO keratinové štětiny se bezpečně postarají o zářivý a hedvábně hladký vzhled vlasů.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.