Sociální sítě
Nahoru

La Degustation Boheme Bourgeoise zavádí obědy

Tým michelinských kuchařů vedený šéfkuchařem Oldřichem Sahajdákem bude nově podávat obědy a zavádí nový koncept večeří. Nabídne je ode dne, kdy bude povoleno znovuotevření restaurací, rezervace přijímá už nyní.

V době obědů dostanou hosté jídelní lístek, ze kterého si vyberou hlavní chod, k tomu jim podnik naservíruje předkrm a dezert. Cena oběda bez nápojů se bude pohybovat kolem 700 Kč. Rozšířené tříchodové menu v ceně kolem 900 Kč bude v nabídce i v době večeří.

Večer bude La Degustation Boheême Bourgeoise i nadále servírovat degustační menu, které lze doplnit párováním vína či nealkoholických nápojů. Nové menu bude mít pět chodů.

Stůl lze rezervovat na e-mailu boheme@ambi.cz, online rezervace na webu www.ladegustation.cz budou spuštěny v nadcházejících dnech.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.