Sociální sítě
Nahoru

Officine Panerai s novým jachtařským počinem Luna Rossa

Italská hodinářská značka Panerai letos slaví významné výročí 160 let své existence. To ale není všechno. Před sedmdesáti lety si patentovala luminiscenční materiál, který dal název jedné ze čtyř kolekcí a modelům Luminor. A právě linie Luminor přivítala novinku Luna Rossa GMT – 44 MM.

Jedná se již o čtvrtý počin ve Švýcarsku sídlící manufaktury Panerai, jenž se pojí se slavným Americkým pohárem – letos konkrétně s 36. ročníkem America’s Cup. Právě Americký pohár se v jachtingu uskuteční začátkem příštího roku a zúčastní se ho dva týmy – vyzývatelé a obhájci. Panerai se již tradičně pojí se značkou Prada a ve společných barvách podporuje tým těch nejlepších jachtařů Luna Rossa Prada Pirelli Team.

Luminor Luna Rossa GMT – 44 MM patří do rodiny hodinek inspirovaných duchem mořských dálav, vyhrocených závodních emocí i moderních technologií, jež jsou dnes pro tento druh sportu důležitější víc než kdy jindy.

Jsou obdařeny funkcí GMT pro indikaci času v druhém časovém pásmu, což ocení jachtaři, ale i další dobrodruzi a cestovatelé. Pohání je automatický kalibr P.9010 s třídenní rezervou chodu, jež je usazen v ultralehké titanové pouzdro potažené černou DLC vrstvou. Originální sendvičový číselník připomíná technickou plachtovinu, luminiscence je jasně zelená. Hodinky jsou dodávány prostřednictvím hodinářství Carolllinum se dvěma řemínky, a to z kůže a kaučuku.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.