Sociální sítě
Nahoru

Červená je pro mě nová černá: Kateřina Geislerová

Je jednou z mála českých návrhářek, kterým se podařilo uspět v Paříži. Vrátila se do Prahy, kde má nyní již několik let svůj úspěšný showroom v centru Prahy a za svými francouzskými klientkami, které si ji sále žádají, do módní metropole dojíždí. Kateřina Geislerová mezi časem intenzivního šití roušek vytvořila pro jaro-léto 2020 nádhernou, a pro ni již několik sezón typickou, kolekci plnou výrazných barev. Tvorba této úspěšné návrhářky je vždy sebejistá, smyslná, ženská, instinktivní a svěží. V podstatě jak sama říká, červená barva se pro ni stala novou černou.  V kolekci pro jaro-léto 2020 se červená objevuje v propojení s modrou, jasně šedivou či bílou. Kombinace těchto barev je též na motivech květinových látek, které působící velmi žensky a šik. Napříč kolekcí je zřejmá hra zajímavých a nečekaných detailů, jako například koktejlové červené šaty s akcentem v podobě intenzivní růžové středové linky.

Nečekané variace pruhů přirozeně fungujících s květinovým vzorem na halenkách. Geniální propojení materiálů, různých motivů a barev zvyšuje jedinečnost a neočekávané variace každého modelu. Tato kolekce, stejně jaké celá tvorba Kateřiny Geislerové, se vyznačuje precizností nejen ve zpracování, ale také ve střihu, protože návrhářce záleží na každém milimetru. V tom tkví úspěch jejích modelů.

Mé klienty jsou ženy, které ví, co se jim líbí. Jsou náročné a mají svou osobnost. Nechávám je vyzkoušet i některé pro ně neobvyklé varianty a jsem vždy velmi potěšena, když se nad modelem z mé kolekce rozzáří a vidím jejich lásku na první pohled,“ uvádí Kateřina Geislerová. Samozřejmostí je volba kvalitního materiálu, ale i příjemnost na dotek a nošení.

Látka by s vámi měla souznít. V tvorbě se odráží obliba designérky být aktivní a vše zkoušet v reálu. Pro Kateřinu je podstatné jak model funguje a proto vždy nejprve vše osobně testuje a zkouší na sobě.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.