Sociální sítě
Nahoru

Bomba na hubnutí tiká v nutrikosmetice D-LAB

Nové revoluční hubnutí od prestižní nutrikosmetické francouzské laboratoře D-LAB je konečně i v Česku. Tři cílené sety potravinových doplňků pomohou k rychlému hubnutí či formování postavy bez jojo efektu: pro spalování tuků (D-LAB BRÛLE-GRAISSES), odvodnění těla (D-LAB ACTION-CAPITONS) či pro ploché bříško (D-LAB VENTRE – PLAT).

D-LAB BRÛLE-GRAISSES pro spalování tuků

Výkonný set pro spalování tuků je vlajkovým produktem laboratoří D-LAB. Díky kombinaci aktivních složek, jakými jsou extrakt z mladých žampiónů, kurkuma, kolovník zašpičatělý, kajenský pepř, ženšen a chrom je navržen tak, aby aktivoval čtyři vzájemně propojené páky:

• stimulaci metabolismu pro spalování více tuku v klidové fázi

• termogenezi ke zvýšení kalorického výdeje

• stimulaci trávicího systému k zabránění ukládání tuků

• očistu filtračních orgánů ke zlepšení detoxikační síly a restartování jejich cyklu.

D-LAB ACTION-CAPITONS pro odvodnění

Účinný program s 33 přísadami bojujících proti celulitidě, který jde cíleně do hloubky daného problému – zadržování vody. To je způsobeno špatným krevním oběhem, díky kterému zadržovaná voda zachycuje tuk a dodává pokožce matný vzhled. Obsažený fenykl eliminuje přebytečnou vodu tak, aby měl přístup k uloženému tuku, koňský kaštan stimuluje krevní oběh a uvolňuje lipidy do krve a kolovník zašpičatělý zrychluje metabolismus a aktivuje spalování tuků.

D-LAB VENTRE – PLAT“ FLAT-BELLY pro ploché bříško

Program složen ze 34 aktivních látek, které aktivně spolupracují na pevném přesvědčení, že „břicho je náš druhý mozek“. Program se snaží trvale snižovat obvod pasu a uložený břišní tuk, který byl způsoben nerovnováhou v hormonálním a nervovém systému, což způsobuje ukládání přebytečných tuků a uhlohydrátů.

Mezi významné složky tohoto komplexu patří vitamín B6, který pomáhá regulovat nervový a hormonální systém, chrom a guarana podporující spalování cukrů a tuků a kelp vyrovnávající trávicí systém a který zároveň významně snižuje obvod pasu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.