Sociální sítě
Nahoru

Tekuté slunce Dior

Pro letošní rok si kultovní značka Dior přichystala svou vůbec první samoopalovací vodu na tělo, která jakoby byla naplněna kapkami tekutého slunce. Inspirace jejího žáru a odstínu pocházela údajně z marrákešského světla. Smyslný koncentrát během pobytu na slunci ideálně zesiluje opálení, což přijde vhod hlavně nyní, když mnoho z nás nestihlo zachytit první sluneční paprsky z důvodu koronavirové karantény. Pleť po aplikaci bude zářit postupným a přirozeně vypadajícím opálením.

Dior Bronze Liquid Sun Self-Tanning Water Sublime Glow je mléčnou vodou zalitou slunečními paprsky, který v kosmetické řadě značky nahrazuje samoopalovací krém na tělo. Nová voda se však nanáší velmi snadno jako lehký závoj, který jakoby rozptyloval příjemně svěží pocit. Mléčná voda je navíc obohacená o DHA kyselinu přírodního původu. Vylepšuje odstín pleti a vytváří vjem opravdu přirozeného opálení – a to hlavně bez šmouh na suchých místech, jako jsou kolena a lokty. Zatímco kyselina hyaluronová hydratuje pleť a vyživuje ji, kyselina mléčná pomáhá udržet opálení.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.