Sociální sítě
Nahoru

Myskino představuje Eau de Yuzu, novinku francouzské parfémové značky Nicolaï

Na míru umíchaná pro horké letní dny, taková je Eau de Yuzu, nejnovější přírůstek do rodiny populárních a osvěžujících toaletních vod Eau Fraîche značky Nicolaï. Eau de Yuzu je jako úžasná procházka v sofistikovaných japonských zahradách – silná a svěží. Kompozici citrusových a vodních tónů yuzu, pomerančovníku hořkého, jalovce a grapefruitu dotváří dřevitý akord podpořený pačuli, guajakovým dřevem a vetiverem.

Eau de Yuzu od Parfums de Nicolaï je k dispozici v Myskino ve dvou velikostech – 30 ml za 1 110 Kč a 100 ml za 3 320 Kč.

Velmi často mě inspiruje to, jak se vůně otevírá, její start, který ovlivňuje další složení. Yuzu je velmi zajímavé asijské ovoce, které voní jako šťavnatý koktejl citronu, pomeranče a grapefruitu, do kterého bylo přidáno koření a jiné exotické ovoce. Jsem z té vůně opravdu nadšená! “, uvádí její autorka Patricia de Nicolaï.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.