Sociální sítě
Nahoru

Nové produkty značky Doers Of London v nabídce Myskino

Ucelená pečující řada pánské kosmetiky Doers Of London s veganským složením ve stylových černo-bílých obalech je nyní v Čechách kompletně k dispozici díky Myskino.

Čistící emulzi, hydratační krém, krém na holení, šampon a sprchový gel nyní doplňují tři novinky pečující o mužskou pokožku.

První z nich je hydratační pleťové sérum pro každodenní použití pro dokonale hydratovanou a zklidněnou pleť. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, výtažky z aloe vera, kiwi a meruňek. Dalším novým produktem je zlidňující tělové mléko s rostlinnými výtažky. Díky použití extraktů z arniky, měsíčku a meduňky má silné protizánětlivými účinky. Poslední novinkou je vyživující kondicionér, který obnovuje přirozený lesk a texturu bez dalšího zatížení vlasů.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.