Sociální sítě
Nahoru

Parfémy Dior J’adore v novém pojetí

Senzační, rozpínavý, silný a polyfonní, květinový charakter vůně J’adore vyjadřuje souvislosti mezi dokonalými krásami. Každá strana přitahuje další a každý detail rozzáří tu sousední.

Pro J’adore vybral François Demachy velkorysost a tu nejvyšší možnou kvalitu. V srdci této ikonické vůně se na rozcestí potkávají ty nejkrásnější květiny na světě: opojná indická tuberóza a čínská magnólie, exotický ylang-ylang z Komorských ostrovů a energická damašská růže z Turecka, dále pak neroli z Tuniska a největší hvězdou buketu je intenzivní jasmín z Indie a z Grasse.

Živý a zářivý charakter této Eau de Parfum je ozdoben pružností, jež jí propůjčují 2 nové způsoby aplikace, což z J’adore činí společníka na cesty, pro nekonečný milostný příběh.

Legendární amfora se skleněnými křivkami a zlatým náhrdelníkem se proměnila v Roller-Pearl, nádhernou miniaturu podobnou šperku, kterou můžete vytáhnout z kabelky kdykoli během dne. Jemná kulička klouže po pokožce a poskytuje jí všechny krásné akordy J’adore Eau de Toilette a nyní opravdu poprvé i akordy Eau de Parfum.

Eau de Parfum se také objevuje v nové verzi spreje na vlasy Hair Mist, jenž uzavírá řadu. Opět nás vybízí, abychom nanesli velkou dávku J’adore akordů do vlasů, svobodně, smyslně a velkoryse, gestem symbolizujícím absolutní ženskost.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.