Sociální sítě
Nahoru

Přírodní italská kosmetika bojující s celulitidou

Deadia Cosmetics přináší do Čech italskou přírodní kosmetiku Guam, která je naprostou jedničkou v boji s celulitidou na italském trhu. Zábaly z mořských řas využívají princip přeměny tepla na vzdálené infračervené paprsky, gely alternací dvou různých teplot pomáhají odvodňovat tkáně a zpevňovat pokožku. Inovativní legíny zase využívají technologie mikrokapslí, které pomalu uvolňují aktivní složky mořských řas a dalších přírodních ingrediencí, jež se vstřebávají do pokožky už jen díky tomu, že na sobě oděv máte.

První novinkou jsou bahenní zábaly, které jsou doporučovány jako měsíční kúra. Fungují na principu využití vlastního tělesného tepla. „Lidský organismus je jako neustále zažehnutá pec. Teplo v něm vytvářené pak přirozeně uniká přes kůži ven. Při aplikaci bahenních zábalů s řasami GUAM se na kůži vytváří další vrstva, ve které je tělesné teplo zachyceno, a minerály obsažené v přípravcích pak toto teplo přeměňují na FIR neboli vzdálené infračervené paprsky,“ vysvětluje mechanismus zábalů Michaela Jílek. A právě efekt FIR (což je zkratka pro „far infrared rays“ neboli vzdálené infračervené paprsky – jedná se o zcela přirozený jev) nabídne hned několik blahodárných účinků. Prvním z nich je povzbuzení krevního oběhu v podkoží, který má za následek postupné rozpouštění nahromaděných tukových buněk, jež jsou hlavní příčinou celulitidy. Paprsky FIR pak také zlepšují přísun kyslíku do buněk, snižují únavu a zmírňují stres. A v neposlední řadě mají antioxidační sílu.

Další je řada bahenních gelů GUAM je rychlou a efektivní alternativou k zábalům. Není třeba je nechat dlouho působit, ani po použití oplachovat. Gely využívají technologii lipoaktivních nanokapslí, které dopravují aktivní složky přímo do buňky, díky čemuž dochází k jejich rychlejšímu a účinnějšímu vstřebávání. Naleznete zde také gely se střídavým chladivým a hřejivým efektem. Právě alternace dvou různých teplot pomáhá odvodňovat tkáně a zpevňuje pokožku. Při snížení podkožní teploty se stahují kapiláry, které se následně působením tepla opět rozšiřují. Tím dochází k povzbuzení podkožní mikrocirkulace, odstranění přebytečné vody a odbourání toxinů.

Třetí novinkou v péči pro ženy jsou speciální legíny. Snoubit aktivní životní styl s péčí o sebe sama není vždy lehké. Obojí vyžaduje čas a soustředění, a ne vždy máme možnost věnovat hodinu či dvě časově náročnějším procedurám. Právě za tímto účelem vytvořil GUAM řadu oblečení z inovativních kosmeceutických tkanin. Ty využívají technologie mikrokapslí, které pomalu uvolňují aktivní složky mořských řas a dalších přírodních ingrediencí. Látky se vstřebávají do pokožky už jen díky tomu, že na sobě oděv máte. Nepřetržité tření látky o kůži totiž funguje jako masáž.

Tyto revoluční výrobky umožňují volný pohyb po celý den, ale přitom s každým krokem zpevňují a modelují problémové partie, zlepšují mikrocirkulaci a zaručují vám krásu a pocit pohody. Navíc jsou zcela nenápadné, a proto se nemusíte bát, že někdo odhalí vaše tajemství.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.