Nota Bene na Pavláku není jen restaurací, ale místem, kde se lidé baví a vždy se dobře nají. Přirozenost a poctivost je promítnutá na každém talíři, ať už se jedná o drůbeží parfait s třešněmi, ramen, spicy crispy chicken wings, dry aged beef steak či sticky toffee pudding.
Za projektem Nota Bene stojí 2 všeumělové, Lukáš Nevyjel a Honza Letovský. Proč tento příměr? Oba umí bourat maso, které servírují svým hostům, samozřejmě jsou to špičkoví kuchaři, jenž mají odvařeno tisíce hodin, také běhají na place a se vší láskou hosty obsluhují.
Tím to ale nekončí, aby Nota Bene fungovalo, musí být aktivní na sociálních sítích. Kluci se naučili fotit a dělat takové stories a posty, že jejich followers stále rostou. Aby to v Nota Bene stále žilo tito dva všeumělové svým hostům čechrají chuťové pohárky, ale také sluch lahodnými tóny. Oba jsou muzikálně nadaní a od září budou každou sobotu svým hostům od 19.00 hrát. Postupně budou zvát i své kamarády, kteří ve světe dj‘s mají své místo.