Sociální sítě
Nahoru

Seznamte se peněženkami a pouzdry na karty Secrid

Platíte často kartou, chcete ji mít vždy při ruce a máte rádi elegantní, ale přesto funkční doplňky? Pořiďte si minimalistickou kompaktní peněženku, která se vám vejde do každé kapsy, ať už vyrážíte v obleku či v džínách. Peněženky Secrid jsou vysoce kvalitní, velmi stylové, do detailu promyšlené a usnadní vám život. Oceníte i chytré řešení pro snadné použití platebních karet s ochranou proti jejich zneužití.

Vše má svůj příběh

Ať už si vyberete koženou peněženku Miniwallet nebo Slimwallet, jejich základem je vždy unikátní hliníkové pouzdro Cardprotector, které je vlajkovou lodí značky Secrid. To bylo uvedeno na trh v roce 2009. Cesta značky Secrid však začala již o deset let dříve.

Obsah našich kapes a peněženek prošel velkou proměnou

V 90. letech, po zavedení a rozšíření elektronických plateb, si pár holandských designerů, René a Marianne z designerské agentury Spirid, všiml změny obsahu našich kapes a peněženek. Zareagovali na to vývojem první malé peněženky na karty s názvem Secrid Bodycard, která spatřila světlo světa v roce 1997. Šlo o jakousi limitovanou sérii, která byla vydána spíše pro radost, aniž by si od ní společnost slibovala nějaký velký úspěch. Ve Spirid se tak dále věnovali zakázkám pro své klienty, dokud nepřišla světová finanční krize v roce 2008, kdy najednou ubyla práce. Proto se po 25 letech společné profesní a partnerské dráhy René a Marianne rozhodli dát pouzdrům zelenou.

Hliníkové pouzdro Cardprotector

Základ peněženky Secrid tvoří vždy elegantní hliníkové pouzdro, které pojme 4 až 6 platebních karet. Ty snadno vysunete páčkou, a pak už z nich jen vyberete kartu, kterou zrovna potřebujete. Případně můžete zaplatit bezkontaktně rovnou přiložením pouzdra s polovysunutou kartou. Placení je tak velmi rychlé a praktické.

Pouzdro Cardprotector můžete pořídit i samostatně, a to hned v několika barvách. Když ho navíc doplníte elastickým páskem na bankovky Moneyband a odolným plastovým pouzdrem Cardslide, zvětšíte si kapacitu této netradiční peněženky, která vám poskytne prostor na mince, bankovky či vizitky. Výsledkem je pak originální a jedinečná peněženka, sestavená z barev dle vašeho vkusu.

Stylové peněženky v koženém pouzdru

Za první verzi pouzdra Cardprotector získala Secrid v roce 2010 cenu Red Dot Design Award, která je jedním z nejvyšších ocenění v tomto oboru. Ve stejném roce pak společnost Secrid představila i řadu kožených peněženek. Jejich základem je opět unikátní hliníkové pouzdro, kterému přidává na okázalosti přebal z vysoce kvalitní holandské nebo italské kůže, které pojme dalších 4 až 6 platebních karet, případně věrnostní karty, hotovost, vizitky či účtenky.

Výroba v domovském Holandsku

Díky neustálým investicím do nových technologií či inovátorskému či díky vysoce efektivnímu způsobu výroby dokázal Secrid udržet výrobu ve své domovině, tedy v Nizozemsku. A to dokonce i v době, kdy většina holandských výrobců dávno převedla výrobu do rozvojových zemí. Na tom, že se v Holandsku opět vyrábí peněženky ve velkém, má významnou zásluhu právě značka Secrid.

Prvotřídní materiály

Každý půlrok představí Secrid nový model peněženky. Jejich nabídka je tak opravdu široká. Kolekce vás nadchnou výběrem unikátních barevných odstínů, mnoha druhy zpracování či širokým výběrem povrchových úprav kůže.

Značka Secrid se zaměřuje na kvalitu usní. Proto vyrábí své peněženky výhradně z prvotřídní pravé kůže. Unikátní je třeba luxusní provedení lícové full grain kůže, vyčiněné přírodním způsobem. Všechny materiály navíc pochází z evropské produkce.

Tip: Široký výběr peněženek Secrid a další kvalitní kožené doplňky naleznete na e-shopu spongr.cz

Bezpečnost dat s RFID ochranou

Máte obavu ze zneužití platební karty? Tyto unikátní produkty chrání hliníkový obal se zabudovanou RFID ochranou, který vám zaručí, že jsou vaše peníze i data v bezpečí. Ze všech platebních karet nebo z dalších dokladů vybavených čipem umístěných v pouzdře totiž nemohou být žádná data přečtena. Díky minimalistickému designu, jen s pomocí vysunovacího mechanismu, zaplatíte pouhým přiložením celé peněženky k terminálu. Platíte tedy jen jedním stiskem, jednou rukou, a to zcela bez přímého kontaktu.

V kapse začíná lepší svět

Rozměr peněženky vycházející z velikosti platební karty určuje její smysl. Pouzdro na karty, bankovky, účtenky, pár bankovek či drobných zajistí, že už nikdy nemusíte hledat kartu v peněžence, a peněženku ve své tašce. Pouzdro snadno zastrčíte do jakékoliv kapsy a máte jej vždy po ruce. Firma Secrid se však chová smysluplně a odpovědně i k zaměstnancům a životnímu prostředí. Dává práci místním lidem v Holandsku, kde vytvořila již více než 200 pracovních míst. Výroba probíhá ve vhodných pracovních podmínkách i prostředí. Společnost se navíc snaží při výrobě snižovat uhlíkovou stopu, podporuje výsadbu nových stromů, nebo se snaží podpořit čištění oceánů.

Kterou vybrat?

U samostatného elegantního kovového pouzdra na karty Cardprotector můžete vybírat z mnoha barev. Dámy jistě ocení červené, bordeaux, růžové, oranžové, žluté či modré odstíny. Pro pány a konzervativnější dámy je zde spousta přírodních odstínů od béžové přes šedou až po černou v různých designových provedeních.

Pokud toužíte po celé peněžence, máte na výběr hned z několika druhů kůže. Každá z nich se vyznačuje trochu jinými vlastnostmi. Může být barvená, voskovaná, ošetřená olejem a karnaubským voskem, unikátně prošívaná či děrovaná.

Mezi koženými peněženkami Secrid můžete volit mezi typy Miniwallet, Slimwallet a Twinwallet. Zatímco Twinwallet v sobě ukrývá dva Cardprotectory a pojme tak opravdu velké množství karet, Miniwallet se vyznačuje praktickým zapínáním na druk (patentek). Na pouzdru Slimwallet zase oceníte, že je extra úzké, a snadno se tak vejde do každé kapsy.

Elegance a luxusní vzhled dělá z peněženek Secrid ten pravý dárek pro vaše blízké, ale také něco, co udělá radost vám samotným.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.