Sociální sítě
Nahoru

Formule 3 ze stáje Effective Racing zářila v The Italians

Ve čtvrtek 13. srpna se v útulných prostorách The Italians, který se po deseti letech své zářivé existence přejmenoval z původního názvu WIne Food, uskutečnil velmi atraktivní večer plný vášní. Stáj Effective Racing zde navázala na letité partnerství s touto italskou restaurací a prodejnou a v jejich prostorách vystavila formulový monopost Dallara F317, tedy Formuli 3 s motorem Mercedes-AMG.

Pozvaní hosté z řad partnerů formulové stáje si tak mohli Formuli 3 nejen prohlédnout z blízka, navíc však mohli společně s hosty The Italians vidět startovací proceduru a konečně slyšet, jak nastartovaný motor Mercedes-AMG ve Formuli 3 zní a samozřejmě také, jak voní.

Vladimír Netušil jako pilot stáje Effective Racing se v letošním roce s tímto formulovým monopostem účastní šampionátu FIA Central Europe, při kterém zavítá též na brněnský Autodrom. Jelikož letošní sezona bohužel probíhá bez diváků, závody je možné sledovat na televizních stanicích Nova Sport a Eurosport, případně nejen výsledky těchto závodů, ale též další společenské akce na sociálních sítích.

,,S The Italians uznáváme některé společné hodnoty, velmi si vážíme tradic a jejich odkazu. Jsme rádi, že The Italians nejen Pražanům zprostředkovává zážitek z tradiční italské kuchyně, která se těší v Česku velké oblibě. Osobně jsem velkým vyznavačem zdravého životního stylu. Nejenže při sportu musím svůj jídelníček velmi řešit, ale zejména chci žít zdravě a uvědomuji si, že je stále důležitější kvalita a původ každé suroviny,“ nechal se slyšet Vladimír Netušil.

A následně dodal, „Zejména v posledním roce jsme navázali spolupráci s několika značkami, u kterých hraje zásadní roli řemeslná kvalita výroby. Chceme naším prostřednictvím podporovat tuzemské značky a značky, které vyznávají globálně a společensky udržitelné hodnoty.”

Večer s vůní benzínu byl pro hosty obohacen o módní přehlídku fashion butiku VIDDA fashion&living concept store, který má ve svých svatostáncích autorské počiny od sedmdesáti předních lokálních návrhářů. Atmosféru přehlídky, která probíhala v bezprostřední blízkosti monopostu Formule 3, skvěle doplnila úžasná DJ hudba.

Zatímco nejčastěji dámy obdivovaly vernisáž obrazů jak jinak, nežli českého malíře a grafika Dominika Mareše, pánové vedli dlouhé debaty nad hodinkami švýcarské značky Perrelet, které na večer poskytl Koscom, největší tuzemské hodinářství, jež si letos připomíná 30 let své existence. Na akci nechyběli ani zástupci bible českého luxusu, magazínu Top Class.

Zdá se, že stáj Effective Racing tímto na program velmi bohatým večerem navázala na svůj koncept propojování světa motorsportu a byznysu se společenským životem. Koneckonců, právě o to se snaží i se svými dalšími projekty, jako jsou zážitkové akce pro partnery či jejich děti. Ti nejmenší se totiž mohou zúčastnit kurzu jízdy na motokárách, která na místě nechyběla, zatím co jich rodiče si mohou splnit svůj sen a ve formuli 4 se po patřičném školení na závodním okruhu projet. S Effective Racing lze však strávit i celý závodní víkend v paddocku na opravdových závodech a mnohem víc.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.