Sociální sítě
Nahoru

Klenotnictví Dušák přichází s neopakovatelnou nabídkou

Mimořádná vládní opatření spojená s epidemií koronaviru zasáhla ve velkém nejeden obor. Výjimkou není samozřejmě ani hodinařina, a to po všech jejich stránkách. Stejně jako velké manufaktury byly nuceny omezit výrobu či zcela zastavit provoz, tak i některé butiky musely zcela přehodnotit svou pozici na trhu. Zatímco jedni nadále kráčejí ve stopách své minulosti a nadále imponují kolemjdoucí opulentností své nabídky, jiné obchody musejí zavírat. Důvodů je nespočet.

Jedním z výrazných tuzemských hráčů, který se rozhodl ukončit provoz jedné ze svých provozoven, je Klenotnictví Dušák. Legendární prodejna v centru Prahy samozřejmě zůstává nezměněna, vedení společnosti se však rozhodlo uzavřít své prostory v nákupním domě OC Arkády Pankrác. S tím je spojený také výprodej skladových zásob reprezentovaných značek, jako jsou některé vybrané modely značek Omega a Breitling, stejně jako celá zásoba TAG Heuer, Rado, Longines, Nomos či Hamilton.

Díky tomu dochází také k výrazným změnám u kolekcí hodinek Certina, Mido, Tissot či Invicta, které se s některými modely posouvají na velmi atraktivní cenovou hladinu okolo 10 000 Kč. Tato jedinečná příležitost k výhodnému nákupu náramkových hodinek platí přirozeně pouze do vyprodání zásob z důvodů plánovaného uzavření prodejny.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.