Sociální sítě
Nahoru

Jak velká prsa jsou ta pravá? Krásný dekolt si zaslouží každá žena

Podle fotek v médiích a na sociálních sítích to vypadá, že vstupenkou do světa celebrit jsou často výrazné kulaté silikony. Trendy je přitom zcela jiná plastika prsou. Prsa krásná, zvětšená či vymodelovaná do přirozeného tvaru. Luxusní vzhled je přitom samozřejmostí.

Jak velká prsa jsou ta pravá? Velikost se sice často řídí současnými trendy, ale dobrý plastický chirurg má na prvním místě vždycky hledisko zdravotní. Pokud po něm chcete, aby při plastice prsou vytvořil z jedniček pětky na drobounkém hrudníku, odmítne vás. Když ne, mějte se na pozoru.

Co hodnotí plastický chirurg před plastikou prsou?

  • Tvar
  • Symetrii
  • Velikost hrudníku
  • Stav kůže
  • Původní velikost

Co rozhoduje o tom, zda se prsní implantát umístí pod sval nebo pod žlázu?

O tom vždy rozhoduje lékař. Při vstupních vyšetřeních posoudí, v jakém stavu jsou vaše svaly a jaký typ a tvar prsní žlázy máte, kolik prostoru na nový prsní implantát je pod kůží a kolik pod svalem, důležitou roli samozřejmě také hrají zdravotní faktory. Zkrátka tím, jestli budete mít implantát pod svalem nebo pod žlázou se netrapte, rozhodne to za vás chirurg.

Poměr žen, které chtějí prsa zvětšit vůči těm, které je chtějí zmenšit je zhruba 1:1

Ženy nechtějí vždy jen větší prsa, ale chtějí je mít hlavně krásnější, to uvádí v průzkumech víc než 70 %. Pro někoho to znamená menší a absolvuje zmenšení prsou, pro jiného lépe tvarovaná, a tak se objedná na modelaci prsou, pro další ženy a dívky je cestou ke spokojenosti vyřešení asymetrie. Kvalitní plastický chirurg by měl vždy najít vždy to nejoptimálnější řešení s minimem jizev a následných komplikací.

Vyptávejte se, zjišťujte, koukejte na obrázky a nevěřte celebritám

Ty totiž dostanou plastiku od chirurga zdarma právě za to, že o něm budou v médiích prohlašovat, jak je skvělý. „Výběr lékaře patří mezi nejtěžší úkoly, které nás v životě čekají,“ píše doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc., majitel institutu Asklepion, ve své knize Nevěřte ani mně aneb Špinavé triky a neuvěřitelné možnosti estetické medicíny. Kniha je užitečným průvodcem pro všechny, které tato oblast zajímá a přináší nejen podrobný popis řešení jednotlivých estetických problémů, ale také varování před nekalými praktikami a rady, jak se v množství nabídek zorientovat. Jistě ji seženete ve všech centrech Asklepion.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.