Sociální sítě
Nahoru

Na růst vousů jedině Doping od české kosmetiky Angry Beards

Chtěli byste vypěstovat plnovous, ale stěží roste semtamvous? Nezoufejte, nejste sami. Klukům z Angry Beards rostly vousy také špatně, a proto přišli s Beard Dopingem, který probudí i spící vousové folikuly.

Nejedná se o magický elixír, ani plnovous v lahvičce. Pomalu, ale jistě však pomáhá tisícům vousáčů. Doping je napěchovaný živinami a stimulanty růstu, v čele s Diaminopyrimidine Oxide, který působí hluboko v pokožce u kořínků, které posiluje, zpevňuje a stimuluje. To není ale zdaleka vše, další významnou úlohu hraje jeho schopnost kůži změkčit, díky čemuž se vousy snadněji proderou ven. No a v neposlední řadě pokožku pekelně prokrví. Obsahuje totiž směs HotFlux, která kůži decentně irituje a nažene do ní krev. Prokrvení je totiž pro růst nezbytně nutné. Po aplikaci tedy kůže hřeje, to je ale naprosto normální a žádoucí efekt. No pain, no gain!

Pro koho Doping není určen?

Aby Doping mohl pracovat naplno, musí již nějaké vousy růst. Pokud neroste nic, případně jen chmýří neboli babybeard, je na Dopování ještě brzy. V těle musí proběhnout řada biologických změn a až poté má Doping co probouzet. Kdy ke změnám dochází se u každého liší, zpravidla je to od 16-22 let, ale stačí se řídit jednoduchým pravidlem, jestli roste jenom chmýří, ještě vydrž pionýři.

Druhá nepřekonatelná překážka pro Doping je genetika. Neobsahuje žádné hormony a neovlivňuje vnitřní orgány, tudíž je na geny prostě krátký. Jestli jste tedy dospělý chlap a vousy vám nerostou, stejně tak jako otcovi nebo dědovi, pravděpodobně ani Doping nepomůže. Přes genetiku holt vlak nejede.

Pro koho Doping tedy je?

Pro všechny, kteří nejsou buď úplní mlaďoši, nebo mají aspoň něco geneticky dáno. Pokud toto splňujete, je vysoká šance, že u vás Doping nakopne růst jak na místech, kde vousy dříve vůbec nerostly, tak i zrychlí růst vousů, které vám rostou normálně. Je tedy perfektním pomocníkem i v případě, že pěstování chcete urychlit nebo překonat délku, kterou se vám bez pomoci nedaří zdolat.

Za jak dlouho očekávat výsledky?

Určitě nemá cenu každé ráno utíkat k zrcadlu a kontrolovat, jestli už něco vyrašilo. Růst čehokoli je běh na dlouhou trať, uvědomte si, že ani Řím nebyl postaven za den. Nicméně pokud do dvou měsíců neuvidíte žádné změny, šance, že vám Doping pomůže, se snižuje. Ze semtamvousu udělat plnovous je běh na delší měsíce, případně i roky, zarůst ale řidší místa na bradě by měl zvládnout do pár měsíců. Výsledky pociťuje každý v jiné míře a jinak rychle, nejde tedy říct, jak bude Doping fungovat právě vám. Tisíce vousáčů jsou s ním ale spokojeni a jejich reakce si můžete přečíst v hodnocení u u produktu.

A poslední věc, co s vousy až vyrostou?

Až vyrostou, doporučujeme zajít do holičství, kde je upraví a poradí, jaký styl udržovat. Aspoň tu prvotní, největší úpravu není dobré dělat doma. Ujede vám ruka a měsíce růstu jsou v pr. Takže nechat si je upravit od profíka a pak je dobré se o ně starat aspoň olejem na vousy. To je takový základ. Není ho potřeba moc, takže vydrží dlouho a vousy jsou po něm výrazně zdravější, lépe vypadají a jakoby to nestačilo, ještě voní.

Tomáš Čech co-founder Angry Beards: „S růstem jsem bojoval tak dlouho, že jsme sami museli udělat produkt, který by mi konečně pomohl. Furt to není vončo, ale s Dopingem se tam pomalu dostávám a za jeho účinky dám ruku do ohně. Kdyby vás cokoli ohledně Dopingu nebo obecně pánské kosmetiky zajímalo, neváhejte nás kontaktovat na sociálních sítích, nebo e-mailu info@angrybeards.cz.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.