Sociální sítě
Nahoru

OAKS Prague představilo první golfové hřiště PGA National Czech Republic

V úterý 18. srpna proběhlo na hřišti OAKS PGA National Czech Republic oficiální otevření 18 jamek. Akce se zúčastnili zástupci českých a zahraničních médií, kteří měli možnost v rámci turnaje vyzkoušet hru na novém hřišti, jež je v České republice jediné s s licencí PGA National.

Součástí dne bylo i mimořádné setkání, jehož se díky online přenosu mohli účastnit také hosté, jako Pavel Tatyanin, člen dozorčí rady Arendon a.s., designér golfového hřiště Kyle Phillips a Mark Chapleski, president společnosti Troon International.

Oaks Prague je unikátní developerský koncept, který zahrnuje nejen luxusní rezidenční bydlení, ale také mateřskou školu či boutique hotel, nabízející špičkové služby a prvotřídní vybavenost jako například spa a wellness, stylovou restauraci, množství obchodů, golfové hřiště PGA National Czech Republic, golfovou klubovnu s restaurací, lounge a prodejnu s golfovým vybavením, golfový simulátor a další sportoviště, jako například tenisové kurty nebo jezdecké centrum. Oaks Prague nabízí také služby concierge, které obyvatelům a hostům zpříjemní každodenní život.

Golfové hřiště PGA National Czech Republic bylo navrženo světoznámým architektem golfových hřišť a průkopníkem udržitelného designu Kylem Phillipsem. Kyle je zakladatelem společnosti Kyle Phillips Golf Course Design a jeho styl je velmi osobitý. „Golfové hřiště PGA National Czech Republic je situováno do nádherné české venkovské krajiny a využívá různých zákoutí a výhledů, díky kterým si hráči hřiště zapamatují. Měli jsme příležitost vytvořit nejen prostředí pro špičkové golfové zážitky, ale také revitalizovat a restaurovat historický zámek a jeho okolí, včetně lesů,“ říká Kyle Phillips. PGA National Czech Republic splňuje nejvyšší standardy designu a kvality povrchu hřiště, je na něm možné pořádat mezinárodní profesionální golfové turnaje a současně na něm mohou hrát i členové a návštěvníci.

Golfisté si na PGA National Czech Republic mohou zahrát od středy do neděle. Přestože je členství v klubu momentálně limitováno, je možné se zapsat na čekací listinu pro sezonu 2021 nebo si zarezervovat Tee Time na webových stránkách golfového klubu. Hosté si mohou vypůjčit golfové vozíky a hole značky Callaway.

PGA National Czech Republic je domovem akademie PGA National s driving range s travnatými odpališti, místy pro trénink krátké hry a dvěma greeny na patování. Svou hru si zde golfisté mohou zlepšit na individuálních či skupinových lekcích, pod vedením kvalifikovaných trenérů s licencí PGA.

Slavnostního klání se účastnil i společný tým magazínu Rezidence & Top Class, za který hrál Tomáš Opletal, Jan Vlastník ze společnosti Home Style a Martin Severin, kterému se podařilo zvítězit.

Vidět zájem, spokojenost a nadšení hráčů z hřiště PGA National Czech Republic Oaks Prague nám přináší velkou radost a už se těšíme, až po dokončení bytových domů v srdci Oaks Prague, přivítáme první obyvatele,“ uvedl Pavel Tatyanin, člen dozorčí rady společnosti Arendon a.s., která Oaks Prague realizuje.

Martin Severin, z flightu Rezidence & Top Class, zvítězil

Golfová sezóna v PGA National Czech Republic trvá od dubna do listopadu. V roce 2021 bude v renovovaném zámečku v Nebřenicích otevřena nová golfová klubovna. Hostům Oaks Prague nabídne stylový interiér, v němž bude zázemí s golfovým obchodem, šatnami, restaurací, kavárnou a barem. Příjemnou atmosféru navodí venkovní terasy s výhledem na golfové hřiště.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.