Sociální sítě
Nahoru

Platinové Omega Seamaster pro opravdové příznivce Bondovek

Jedinečný styl a inovace byly vždy podstatnou součástí příběhu Jamese Bonda. Švýcarská hodinářská značka Omega v souladu s tímto odkazem představila všem nadšencům, milovníkům a sběratelům hodinek zcela nový model Seamaster Diver 300M Platinum v číslované edici, který potěší všechny fanoušky stylových chronometrů, ale také milovníky této ikonické série filmů a agenta Jejího Veličenstva.

Koneckonců Omega doprovází jedinečný styl Jamese Bonda se svým modelem Seamaster již od filmového snímku Golden Eye, tedy od roku 1995, kdy nahradila předchozí značky Rolex, Seiko, Breitling či TAG Heuer. Nyní představila hrdou oslavu tohoto partnerství novým přírůstkem do kolekce 007.

Pro zcela výjimečný vzhled je tentokrát 42mm pouzdro vyrobeno z platiny, na jehož boční straně nechybí vyryté číslo každé série. Nechybí samozřejmě také detaily, které jsou „ukryté“ v celém designu hodinek. Nechybí černá keramická luneta s potápěčskou stupnicí vyvedenou v platině či smaltovaný číselník z 18kt zlata, jehož vzor připomíná onen slavný pohled do hlavně z úvodu každého z filmů.

Tím, ale speciální detaily hodinek Seamaster Diver 300M Platinum, s cenovkou 1 404 007 Kč, rozhodně nekončí. V rámci edice Omega James Bond, která byla odhalena v loňském roce, lze objevit na indexu desáté hodiny skryté číslo 50, jež odkazuje na 50. výročí filmu o britském agentovi s názvem Ve službách Jejího Veličenstva. Na číselníku pak nechybí ani ikonické logo 007 na minutové stupnici – a to příznačně na sedmé hodině. Transparentní dýnko pak nese erb rodiny Jamese Bonda, pod kterým prosvítá manufakturně vyráběný kalibr 8807 s automatickým nátahem. Jeho předností je samozřejmě využití koaxiálního krokového ústrojí a křemíkový vlásek setrvačky, díky kterým splňuje veškeré normy METAS – jedná se tedy o Master Chronometr s odolností vůči magnetickému poli do 15 000 gaussů.

Pro všechny fanoušky kultovních filmů o Jamesi Bondovi budou dodávány platinové hodinky Seamaster Diver 300M ve speciálním kufru Globe Trotter s designem inspirovaným natostrapy. Uvnitř pak majitelé najdou i výměnný kaučukový řemínek.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.