Sociální sítě
Nahoru

Zelené „krásky“ Folbeur

Módní návrhář Gianni Versace kdysi řekl: „Žít bez barev je nesmyslné a absurdní, barvy rozjasňují, oživují, povzbuzují a přinášejí potěšení těm, kteří je nosí, i těm, kteří je pozorují.

Nejjednodušším způsobem, jak do svého šatníku vnést barvy, je využít síly doplňků. Značka kožených kabelek a doplňků FOLBEUR, za kterou stojí česká návrhářka Markéta Folberová, staví na barvách své kolekce. Vedle čistých linií a minimalistického designu jsou to právě barvy, které doplňkům vtiskávají jedinečnost a osobitý styl. Veškeré produkty jsou vyrobené z kvalitní italské kůže. Tento špičkový materiál odebírají pro své modely i nejlepší světové značky.

Zelená řada s názvem barvy Bottiglia, neboli lahvově zelená, se stala u zákaznic jednou z nejoblíbenějších. Barva, která dokáže člověka ztišit a uklidnit. Zároveň ale působí výrazněji než klasická černá, ale stejně jako ona nikdy nevyjde z módy. Kabelka v odstínu Bottiglia působí vždy elegantně a pokaždé udělá dojem. „Myslím, že by byla škoda omezit se u doplňků, zejména u kabelek jen na základní klasické barvy jako je černá, hnědá, béžová. A navíc zelená je tak působivá.” říká nejen na svých workshopech Klára Klempířová, přední česká módní poradkyně a zakladatelka Akademie stylu & módy.

Současná kolekce nabízí 4 modely kabelek, 2 typy peněženek a 1 etui v mnoha barevných odstínech. Jedná se o velké kabelky GRAND, POCHE a PETIT a malé cross body kabelky MACARON. Peněženky najdete pod názvy TARTELETTE PETIT A TARTELETTE GRAND. Všechny kožené kabelky včetně doplňků se vyrábějí ručně v České republice v Třebechovicích pod Orebem.

Zelená dámská malá kabelka, která je skvělým společníkem v každé situaci. Jedná se o zcela původní model zakladatelky značky Markéty Folberové, na nějž je náležitě hrdá. Přestože je kabelka Petit Macaron naprosto “cute”, nabízí překvapivě hodně prostoru na všechny vaše drobnosti, které nezbytně potřebujete k životu. Uvnitř naleznete dvě kapsičky (jednu na zip), kapesní zrcátko a karabinku na klíč. Podle nálady ji můžete nosit buď jako cross body (delší popruh), nebo jako kabelku přes rameno (kratší popruh). Vždy s vámi udrží krok a podtrhne jakýkoliv outfit.

Velká stylová zelená kabelka, která není ani příliš velká, ani příliš malá. Snadno se vám do ní vejde kniha, peněženka, 13” notebook a mnohem víc. Je vyrobena z pevné měkké italské kůže, která krásně drží tvar. Interiér je podšitý a pomocí tří kapes, z nichž jedna je na zip, udržíte kabelku perfektně uklizenou. Kabelka FOLBEUR PETIT má dvě krátké horní rukojeti a dlouhý odnímatelný popruh, a tak ji můžete nosit, jak chcete.

Velká lahvově zelená kabelka, která není nikdy plná, proto v ní můžete nosit vše, co potřebujete. Je vyrobena z italské kůže, která je měkká, ale i přesto krásně drží tvar a vše unese. Je v ní dostatek prostoru pro dokumenty velikosti A4, a dokonce i 15” notebook. Organizaci v ní udržíte pomocí tří kapes. Jedna je se zapínáním na zip a k tomu jsou dvě malé, kam se vám hravě vejde mobilní telefon. Kabelka se velmi dobře nosí za dvě krátké, pevné horní rukojeti, které jsou doplněny dlouhým odnímatelným popruhem.

Velká elegantní lahvově zelená kabelka do ruky, která skvěle doplní jakýkoliv business outfit. Stane se vaší pravou rukou nejen při náročném pracovním dni, ale i tehdy, když potřebujete nosit při sobě celý svůj svět. Její tvar pojme dokumenty A4 i 15” notebook. Vše si v ní můžete přehledně zorganizovat díky několika kapsám, kde najdete i poutka na tužky. Různé varianty nošení vám nabízí dvě krátké, pevné horní rukojeti, nebo dlouhý odnímatelný popruh. Je to kabelka s překvapením, díky kterému v ní vše umístíte, jak potřebujete a okouzlíte okolí.

Tato malá lahvově zelená trendy peněženka je vyrobená z té nejkvalitnější usně. Její obvod lemuje ze tří stran zlatý zip. Přestože je menší, pohodlně se do ní vejdou nejen bankovky, ale i drobné a doklady. Osloví především všechny, kteří milují pravidelné tvary. Zelená peněženka Tartelette Petit Bottiglia je totiž ve tvaru čtverce.

Velká lahvově zelená peněženka, která má nadčasový minimalistický design. Je vyrobena z té nejkvalitnější italské usně. Ze tří stran je lemována zlatým zipem. Díky jejím větším rozměrům ji můžete využít coby menší kabelku k vašemu outfitu, který perfektně oživí. Peněženku TARTELETTE GRAND BOTTIGLIA si zamilují všechny ženy, pro něž je každá peněženka malá.

Malá zelená dámská taštička, která uspořádá vaše drobné nezbytnosti na jednom místě. Elegantní vzhled jí propůjčuje kvalitní italská useň, ze které jsou vyrobené kabelky a doplňky FOLBEUR. Zapíná se zlatým/ stříbrným zipem. Malá Etue je vkusným doplňkem pro každodenní život i na cesty.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.