Sociální sítě
Nahoru

PBG studio a Nicole Kudelková v kooperaci

Nová kolekce značky PBG byla představena na právě ukončeném Designbloku. Jedná se o kabelky typu Tote bag tentokrát ve spolupráci s českou bloggerkou a fotografkou Nicole Kudělkovou.

Udržitelnost a lokální značky jsou synonymem Nicole Kudělkové, jednou z osobností současného českého fashion světa. Společně s kreativním týmem značky PBG, vytvořili krásnou a elegantní kolekci. Poslední jmenovanou v tomto projektu a neméně důležitou je Anna Schwitzer, která tuto řadu okrášlila o hedvábný šátek s jedinečným designem.

Celá kolekce obsahuje Tote bag v barvě Powder Rose, psaníčko Purse v barvě Powder Rose, které se bude prodávat zvlášť a ve spojení s Tote bag poslouží jako organizér. Obojí vyrobené z italské kůže a v barvě pudrové růžové, která byla namíchána přesně pro tuto kolekci. Dále bude vyráběna také v černé a šedé barvě. Avšak pudrová růž je pro tuto kolekci signifikantní.

Další součástí kolekce je šátek ve dvou barevných variantách, Scarf Light tones nebo Scarf Middle tones. Šátky se vyrábějí v Lyonu s dlouholetou tradicí zpracování hedvábí. Také budou prodávané zvlášť. Lze libovolně kombinovat a hrát si s novou kolekcí.

Za zmínku jistě stojí nové image i produktové fotografie, za kterými stojí Petra Jansová z Pstudio a umělecká díla na fotografiích jsou z dílny Jana Kováříka. Prostory poskytl Trojský zámek se svou výstavou Colorbond. Nicole Kudělková a Anna Schwitzer společně s PBG vytvořili kolekci, která je inspirovaná každodenním nošením ve městě s elegancí sobě vlastní.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.