Sociální sítě
Nahoru

Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už při první „kovidové“ vlně. Už v dubnu začala nabízet své degustační menu dodávané v ešusech, k čemuž se v současné době navrací. Unikátní přístup šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka se samozřejmě nevytrácí ani nyní, a tak i nabízené chody zaujmou svou kreativitou.

„Šéfkuchař Oldřich Sahajdák připravil pro výdejní okénko jídla, která vám dá do ešusu, a když budete chtít, lidé z La Degustation je doručí až k vašim dveřím. Vy si je doma následně podle přiloženého návodu už jen hravě dokončíte v troubě,“ zní na sociálních sítích restaurace. Přičemž v nabídce je kultovní hovězí tataráček s chlebovými oplatky (200 g tataráku a 40 oplatek) za 400 Kč, dále bramborové oplatky s lanýžovou majonézou za 175 Kč, anebo pečená zelenina se slaným máslem, kterou je potřeba dopéct v troubě za 175 Kč.

Objednávky v La Degustation Bohême Bourgeoise přijímají každý den, a to i několik dní předem, od 12 do 19 hodin na telefonu 222 311 234. Jídlo si následně můžete vyzvednout v domluvený čas mezi 16 a 20 hodinou. Vratná záloha na ešus je 200 Kč, doprava po Praze stojí 300 Kč.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.