Sociální sítě
Nahoru

Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už při první „kovidové“ vlně. Už v dubnu začala nabízet své degustační menu dodávané v ešusech, k čemuž se v současné době navrací. Unikátní přístup šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka se samozřejmě nevytrácí ani nyní, a tak i nabízené chody zaujmou svou kreativitou.

„Šéfkuchař Oldřich Sahajdák připravil pro výdejní okénko jídla, která vám dá do ešusu, a když budete chtít, lidé z La Degustation je doručí až k vašim dveřím. Vy si je doma následně podle přiloženého návodu už jen hravě dokončíte v troubě,“ zní na sociálních sítích restaurace. Přičemž v nabídce je kultovní hovězí tataráček s chlebovými oplatky (200 g tataráku a 40 oplatek) za 400 Kč, dále bramborové oplatky s lanýžovou majonézou za 175 Kč, anebo pečená zelenina se slaným máslem, kterou je potřeba dopéct v troubě za 175 Kč.

Objednávky v La Degustation Bohême Bourgeoise přijímají každý den, a to i několik dní předem, od 12 do 19 hodin na telefonu 222 311 234. Jídlo si následně můžete vyzvednout v domluvený čas mezi 16 a 20 hodinou. Vratná záloha na ešus je 200 Kč, doprava po Praze stojí 300 Kč.

Více z rubriky Degustace

  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
  • Sázka na dokonalou chuť bez kompromisů

    Ambiciózní restaurace Benjamin, která se od otevření zaměřuje výhradně na českou klientelu, nemusí měnit svou filozofii ani strategii. Zatímco ostatní fine...

    Jan Pešek18.6.2020
  • Návrat v krabičce

    Štěpán Návrat se současné situace nezalekl, a kromě svého letitého rozvozu Café Buddha Norská přichází s novinkami, které tu ještě nebyly....

    Jan Pešek22.4.2020
  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.