Sociální sítě
Nahoru

Foreo Bear: Chytré zařízení zpevňující pleť

Inovativní značka FOREO uvádí na trh další očekávanou novinku s pokrokovou technologií – FOREO BEAR a BEAR Mini. Toto mikroproudové masážní zařízení na obličej od švédské skintech značky totiž přináší nový pohled na pečující rutinu.

Inteligentní zařízení posouvá kondici pleti na zcela novou úroveň. Jeho unikátní technologie zpevňuje pokožku, tvaruje kontury a dodává pleti mladistvý vzhled. Přístroj BEAR představuje výjimečný 3-minutový „cvičební plán“ s názvem Total Facial Knockout, který se zaměřuje především na lícní kosti, čelo, krk a oblast čelisti. Další čtyři programy jsou pak k dispozici při ručním použití přístroje. Pokud se rozhodnete pro BEAR Mini, v aplikaci FOREO For You najdete již připravený program „Contour Cardio“.

Kombinací mikroproudové a T-sonické pulzace dokáže přístroj FOREO BEAR a BEAR Mini zpevnit pokožku tak, že bude mladistvější a vyhlazenější. Vysílané stimuly zjemňují pleť, T-Sonic pulzy zase uvolňují svalové napětí v obličeji a tím vyhlazují jemné linky a vrásky. BEAR má silnější intentizu mikroproudu, která je vhodná pro celou tvář, zatímco BEAR Mini se zaměřuje především na jemnou oblast pod očima a obočím a kolem úst.

BEAR a BEAR Mini jsou jedinými mikroproudovými pleťovými přístroji na světě, které jsou vybaveny Anti-Shock Systémem – integrovaným systémem, jenž zaručuje maximálně bezpečné a pohodlné ošetření.

HLAVNÍ TECHNOLOGIE PŘÍSTROJE BEAR:

  • ANTI SHOCK SYSTÉM

    Tento jedinečný integrovaný systém automaticky upravuje intenzitu vysílaného mikroproudu podle odolnosti vaší pokožky vůči elektrickým výbojům, čímž blokuje rázy a zajišťuje tak nejen maximální bezpečnost, ale také lepší výsledky. Inovativní systém BEAR Anti-Shock System™ toho dosáhne díky inteligentním senzorům, které snímají a měří odolnost pleti vůči výbojům 100x za sekundu. Na základě zjištěných poznatků pak automaticky nastaví sílu mikroproudu tak, aby co nejlépe vyhovovala vaší pokožce.

  • MIKROPROUD PRO ZPEVNĚNÍ PLETI

    Mikroproudová technologie je díky své nízké intenzitě bezpečným a bezbolestným způsobem, jak zpevnit pokožku a definovat rysy obličeje. Přístroj BEAR dostává energii do pleti prostřednictvím dvou kovových sfér, které jsou tvarované tak, aby pohodlně ošetřily jak větší plochy, tak i jemné linie.

Protože T-Sonic pulzace umožňují lepší absorbci účinných látek, je vhodné používat přístroj BEAR v kombinaci se speciálním sérem. K tomuto účelu je ideální SERUM SERUM SERUM od značky FOREO, které vám pomůže z mikroproudového ošetření vytěžit maximum.

Více z rubriky Kosmetika