Sociální sítě
Nahoru

Moët & Chandon tyto Vánoce uvádí speciální dárkovou edici „Tie your wish“

Šampaňský dům Moët & Chandon si pro nadcházející oslavy vánočních svátků a nového roku přichystal limitovanou kolekci „Tie your wish“. Design „Tie your wish“, který hravým způsobem reinterpretuje charakteristické znaky šampaňského domu v moderním stylu, zdobí slavnostní láhev limitované edice a exkluzivní balení skrývající Mini Moët láhve, perfektní ke stylovým oslavám s rodinou nebo přáteli.

Ikonický symbol černé vázanky, který elegantně zdobí láhve šampaňského Moët & Chandon od roku 1886, nechybí ani v nové kolekci. Letos se tento symbol rozmotává do stříbrné stuhy, která se na místě charakteristické etikety rozvíjí do veselého tvaru vánočního stromu. Slavnostní láhev limitované edice „Tie your wish“ je zahalená do třpytivých zlatavých tónů vzdávajících hold radostnému charakteru svátečních oslav. Hravým detailem designu je efekt, který připomíná tahy malířského štětce, reflektující lásku k umění šampaňského domu.

V lahvích je ukryté ikonické šampaňské víno Moët Impérial, které potěší svou ovocnou vůni a svůdným pohlazením jemných bublinek. Jeho chuť je navržena tak, aby odrážela bohatost a rozmanitost vinic regionu Champagne, a snoubí se v ní plnost Pinot Noir, vláčnost Meunier a jemnost a svěžest Chardonnay.

Součástí sváteční edice jsou také dárková balení zdobená stejným motivem „Tie your wish“ jako najdeme na samostatně prodejné láhvi. Tento speciální dárkový box je k dispozici s lahví Moët Impérial Blanc, Moët Impérial Rosé nebo jako speciální twin set s dvěma ikonickými lahvemi Moët Impérial Blanc. Kolekce „Tie your wish“ obsahuje také speciální balení, které obsahuje šest Mini Moët Impérial lahví spolu se zlatými nápitky, které letošním svátkům dodají ten pravý francouzský punc.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.