Sociální sítě
Nahoru

VIP menu po celé Praze

Café Buddha působí na pražském rozvozovém trhu již dlouhá léta. Není problém uvařit, dopravit a s úsměvem předat ve formě, která nepotřebuje freshnout, jen požitkářsky sníst. Novinkou pro levý břeh Vltavy je bezpochyby zpráva, která otřásla s každým milovníkem asijské kuchyně. Café Buddha rozváží nově ze dvou středisek, takže i Holešovice, Dejvice, Ďáblice jsou ve hře.

Další a hlavní novinkou je VIP menu, které se mění každou středu a vždy je platné 1 týden. Pokud se host zaregistruje k odběru newsletteru na webových stránkách www.cafebuddha.cz, každou středu mu přijde nové menu. Cena polévky a hlavního chodu činí 250 Kč. Pokud objedná host o den dříve, než proběhne samotné doručení, získává 20% slevu. Tedy za 200 Kč polévku a hlavní jídlo s dovozem po Praze a balným v ceně.

Menu na tento týden:

Japan Way

Miso Shiru Salmon – sójová polévka s tofu, edamame a lososem

Donburi Tamago – miska rýže s vajíčky, cibulí, pórkem, teriyaki a křupavou cibulí

Thai Way

Smoked Salmon Roll – závitky s lososem, avokádem, mangem, salátem a philadelphií

Chilli Jam Avocado Toast – kváskový chléb s čili džemem, avokádem, vejcem a granátovým jablkem

Chefs Way

Khao Tom – rýžová polévka s masovými knedlíčky, koriandrem a křupavým česnekem

Thai Sausage – masové klobásy z citrónové trávy, galangalu a česneku s hořčicí, srirachou, „pickels“ a chlebem

Café Buddha svou „rikšou“ objíždí Prahu a okolí. Asie z Café Buddha za to opravdu stojí.

Více z rubriky Gastro

  • Letní menu v Pelikánovi

    Menu se bude v restauraci Pelikán měnit čtyřikrát do roka dle ročních období. Samozřejmě vždy v závislosti na dovezených čerstvých surovinách....

    Jan Pešek29.4.2021
  • Umělec Refik Anadol se spojil s Hennessy

    Hennessy odhaluje své savoir faire v nečekané podobě. Uznávaný umělec a výzkumník Refik Anadol byl přizván k pozorování degustační komise při...

    Jan Pešek27.4.2021
  • Nechte se okouzlit bohatou chutí Kolumbie

    Zpestřete si tradiční pálení čarodějnic netradičním kolumbijským rumem La Hechicera, který nabourá váš zažitý stereotyp a svou podmanivou chutí omámí všechny...

    Marek Zelený25.4.2021
  • Doušek léta s Chandon Garden Spritz

    Svěží a autentický Chandon Garden Spritz přidává nový rozměr letním „spritz“ zážitkům. Stylový aperitiv, který je kombinací šumivého vína Chandon z...

    Jan Pešek21.4.2021
  • Zmrzliny Pegas přicházejí na trh s novou recepturou i designem

    Nová zmrzlina Pegas Premium ze stáje Prima zmrzlin přichází na trh v nové podobě a plánuje oslnit všechny vaše smysly. A...

    Marek Zelený15.4.2021
  • Pelikán otevře již brzy zahrádku

    Květen je tím měsícem, kdy na betonových kostkách v ulici Na Příkopech vyroste zahrádka restaurace Pelikán. Oáza klidu uprostřed pulzující hlavní...

    Marek Zelený8.4.2021
  • Láhev tak jedinečná jako víno samo

    Elegantní silueta s dlouhými liniemi vycházejícími ze středu lahve, které připomínají paprsky při východu slunce nad kopci malebných vinic Fratelli Gancia...

    Marek Zelený7.4.2021
  • Schopnost rychlého přizpůsobení pomáhá firmám překonat krizi

    Pandemie koronaviru se stala synonymem výrazných změn na mnoha úrovních. V ekonomickém světě byla jednou z nich i změna chování spotřebitelů,...

    Marek Zelený7.4.2021
  • Unikátní gin KI NO BI s japonským srdcem

    KI NO BI Kyoto Dry Gin, v překladu „krása ročních období“, je ultraprémiový japonský gin vyráběný v malých sériích ve městě...

    Jan Pešek30.3.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.