Sociální sítě
Nahoru

„W“ RESTAURANT & WHISKEY BAR rozváží své speciality

Události posledních dní nám opět obrátily život vzhůru nohama. V této nelehké době bychom proto na své blízké měli myslet dvojnásob. „Udělejte jim radost a objednejte si z našeho menu luxusní oběd či večeři. Vykouzlete úsměv na tváři svých blízkých sklenkou dobrého izraelského vína či jantarové whisky,“ říká spolumajitel restaurace Marek Jablonský.

Moc dobře víme, že s dobrým jídlem se pojí i příjemný zážitek. Vyberte si z našeho menu zaměřeného na středomořskou kuchyni plnou voňavého koření a nevšedních chutí. Luxusně servírované pokrmy vám do hodiny přivezeme vlastními silami po celé Praze. Budou chutnat i vypadat tak, jako byste si je dali přímo u nás v restauraci,“ dodává spolumajitel restaurace Marek Jablonský.

Vychutnat si je možné například jeden z vyhlášených steaků restaurace „W“ Restaurant & Whiskey Bar. Právě zde totiž zůstane steak steakem i po rozvozu – na vrchu jemně křupavý a uvnitř šťavnatý. Skvělou chuť podtrhne vůně dřevěného uhlí, na kterém steaky ve speciálním grilu připravují. Výborně se k němu bude hodit i degustační set mini whisky z celého světa. „Nechte nás přenést hřejivou atmosféru našeho podniku až k vám domů, k vašim blízkým nebo do kanceláře.“

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.