Sociální sítě
Nahoru

Angry Beards vypouští brzy novinky

Česká kosmetická značka Angry Beards se do toho opřela, před Vánoci vypouští 13 novinek. Jak už je u kluků zvykem, nic není jen tak, a proto nové výrobky budou vypouštět v pátek 13. listopadu. Zeptali jsme se spoluzakladatele Tomáš Čecha, jak probíhají přípravy na takovou akci, co všechno to obnáší a jestli pátek 13. nepřinese smůlu.

Jak dlouho na novinkách pracujete?

Některé věci se táhnou již hodně dlouho. Třeba naši intimní řadu jsme plánovali celou vypustit v polovině roku. Tehdy se povedl jen sportovní lubrikant Antistick a nyní budeme vypouštět druhý výrobek – deodorant Calm Balls Antisweat. Dost nám zhatila plány Korona, ale my v online prostředí jsme na tom nejlépe, takže si určitě nechceme stěžovat.

Proč tolik výrobků najednou, nebylo by lepší to vypouštět postupně?

Pro nás určitě, některé věci už máme skladem měsíce, jiné ještě v tuhle chvíli doděláváme a modlíme se, aby se už nic dalšího nepodělalo a stihli jsme to. Ale zpátky k otázce, dříve jsme vypouštěli věci postupně, jak jsme je stihli udělat. Zákazníci ale byli nuceni nakupovat každý měsíc, pokud chtěli novinky zkusit. Také to nejde pořádně komunikovat, když se furt něco vypouští, a často se stávalo, že chlapi nakoupili a den na to jsme něco vypustili. Nadávali nám za to jak pohani, tak jsme si řekli, že se pokusíme dělat 2-3 dropy ročně. Dáme dohromady slušné množství novinek a to pak najednou vykopnem.

Co myslíte, že bude největší trhák?

Kandidátů je požehnaně. Hodně věříme parfémům, ty budou hned dva a jeden lepší než druhý. Je to také něco, co chlapi chtějí nejdéle. Zajímavý je ale i Beard Roller, váleček s mikrojehličkami, na zlepšení kvality kůže i vousů samotných. U nás to bude úplně nové, ale také se po tom už spousta zákazníků ptala. Nechci nás přechválit, ale osobně jsem neviděl hezčí Roller, než je ten náš. Dalším atraktivním nářadím je žehlička na vousy, takzvaný Beard Straightener. Na úpravu vousů není asi nic lepšího a rovnou jsme k ní udělali i balzám na žehlení, aby vousy netrpěly. Potom budeme mít gel na holení a balzám po holení, což nám taky dlouho chybělo. No zkrátka bude toho hodně a myslím, že 13. padne nejedno spoření.

Pátek 13., nemáte z toho strach?

Dřív jsme z něj měli respekt, teď si ho uděláme hezkej. Makáme, seč nám síly stačí, je jasný, že se něco podělá, ale s tím se počítá. Takže se na něj těšíme, zákazníci taky a věřím, že si ho letos náramně užijeme.

Pokud hledáte originální a kvalitní dárek, mrkněte na www.angrybeards.cz. Kluci nabízí vše od péče o vousy, přes holení, nyní nově parfémy až ke kosmetice pro pánské intimní partie. Jestli tohle není originální, tak už nevíme, co je.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.