Sociální sítě
Nahoru

Bronzový talisman z dílen Maurice Lacroix

Pouhými pěti sty kusy omezená série hodinek Maurice Lacroix Aikon Venturer se vyznačuje jedním zásadním prvkem, a tím je bronzové pouzdro. Jeho kouzlo tkví v tom, že v průběhu času oxiduje, a tak svou nestálostí přispívá k tomu, že jeho majitel má na zápěstí opravdový unikát. Každé hodinky se tak od sebe liší svým vzorem rzi.

Novinka Maurice Lacroix Aikon Venturer je vodotěsná do 300 m vodního sloupce a proto je také dodávána nejenom na hnědém koženém řemínku, ale také s náhradním zeleným kaučukovým páskem, který se hodí do vody.

Tmavě zelený číselník totiž jinak dotváří veškeré atributy potápěčských hodinek, přičemž nechybí ani jednosměrně otočná luneta s keramickým kroužkem – nicméně samozřejmostí jsou luminiscenční indexy a výplň ruček, a to včetně terčíku na plynoucí sekundové ručce. O přesnost se stará spolehlivý kalibr ML115 s dekorem ženevských pruhů (konstrukčně vychází ze švýcarské stálice Sellita SW200-1).

Cena za Maurice Lacroix Aikon Venturer byla stanovena na 64 200 Kč. V České republice ji nabízí například hodinářství Koscom.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.