Sociální sítě
Nahoru

Zářivý úsměv – vstupenka mezi úspěšné

Bílý úsměv je dnes považován za známku úspěchu a dokonalosti. Úspěšný člověk o své zuby dbá, neboť i ony jsou považovány za sociální status stejně, jako luxusní hodinky nebo drahé šaty. Zářivě bílého úsměvu lze dosáhnout poměrně snadno, a ani se nemusíte několik hodin trápit u zubaře či dentální hygieničky. Bělící pásky jsou ideálním řešením pro krásně bílé zuby.

Bělení zubů: Jaké jsou možnosti?

Dříve platilo, že se pro bílé zuby musí trpět. Dlouhé hodiny v zubařském křesle s pravidelným opakováním. Nic příjemného. Postupně se ale na scénu dostalo bělení, které zvládne úplně každý, a navíc v pohodlí svého domova. Řeč je o bělících páscích na zuby, které jsou v dnešní době velice populární. Jen se podívejte, kolik slavných a úspěšných lidí bělí své zuby pomocí bělících pásků.

Vedle bělících pásků lze využít také bělící pasty na zuby, které také zvládnou zuby částečně vybělit. Ty ale bohužel nelze použít na vybělení zubů o několik odstínů. Pasta na bělení zubů je dokáže vybělit o půl až o jeden odstín, avšak ne víc. Pokud se ale rozhodnete pro bělení zubů bělícími pásky, můžete pak běžnou pastu nahradit tou bělící, aby výsledek bělení vydržel do nejdéle. Bělící pasty jsou tak možností, jak efekt bělících pásků zvýraznit a prodloužit.

Bělící pásky a jejich hlavní výhody

První hlavní výhodou je způsob aplikace. Bělení zubů doma totiž nevyžaduje žádné zdlouhavé procedury. Jednoduše pásek vezmete, odtrhnete ochranou fólii a pásek přilepíte na zuby. Po zhruba 20 minutách můžete pásky zase strhnout a vyhodit. Jejich aplikace je opravdu snadná a jednoduchá. Druhou nespornou výhodou je jejich cena. Bělící pásky nejsou cenově nedostupné, ba spíše naopak. Zvláště pokud přihlédneme k faktu, že obsahují stejné účinné látky, jaké jsou používány stomatology.

Citlivé zuby po bělící kúře

Jako každý způsob bělení zubů, tak i bělící pásky mohou mít vedlejší účinky. Tím nejčastějším je zvýšená citlivost zubů. Tomu se vždy nepodaří vyhnout. Citlivost zubů se může dostavit i po bělení zubů u stomatologa. Je tomu tak, protože je za ni zodpovědná účinná látka. Takto vyvolaná hypersenzitivita ale do pár dní sama odezní. Na internetu případně naleznete nejrůznější rady, jak se starat o citlivé zuby, aby vás trápily co nejméně.

Jak se starat o zuby po bělení

Ačkoli je bělení zubů pomocí bělících pásků relativně levné a časově nenáročné, určitě stojíte o to, aby výsledný efekt vydržel co nejdéle. Zářivý úsměv můžete udržovat dlouhou dobu s použitím bělících past na zuby. Ty samy o sobě nezvládají vybělit zuby o několik odstínů (bělící pásky ano), ale pomohou vám udržet zuby bílé co nejdéle.

Určitě tedy nepátrejte po tom, jak se zbavit žlutých zubů, na nejrůznějších pochybných portálech. Nevěřte babským radám. Mnohé z nich jsou totiž i poměrně nebezpečné. Bělící pásky na zuby jsou levnou a rychlou alternativou, jak můžete své okolí oslnit pomocí krásného bílého úsměvu. Nevěřili byste, co takový úsměv dokáže.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.