Sociální sítě
Nahoru

La Prairie: Nová kolekce Platinum Rare

Neporovnatelná s čímkoli jiným, kolekce Platinum Rare přináší jeden z nejvzácnějších prvků, aby pomohl zmírnit všechny viditelné známky stárnutí. Povyšuje péči o pleť na umění nejvyššího omlazení – Haute Rejuvenation.

Platina, ten nejušlechtilejší z kovů, vznikla ojedinělou srážkou dvou neutronových hvězd. Na planetu Zemi se dostala před více než 3,5 miliardami let. Podle teorie relativity Alberta Einsteina, čím vyšší je míra gravitace, tím pomaleji plyne čas. Platina tedy pochází z místa, kde je čas pozastaven. Možnosti narušit zákonitosti času obsažené v platinovém momentu, zaujaly vědce v La Prairie při jejich cestě za hledáním věčné krásy. V roce 2020 otevírá La Prairie novou kapitolu nazvanou Věda o vrcholném omlazení, Science of Haute-Rejuvenation.

Klíčem k reaktivaci omlazujících procesů jsou dvě základní aktivní složky: patentovaný Exkluzivní Buněčný Komplex La Prairie a nový, exkluzivní Platinový Multi-Peptid speciálně vyvinutý pro novou kolekci Platinum Rare.

Díky spojení Platinového Multi-Peptidu a Exkluzivního Buněčného Komplexu pomáhají produkty kolekce Platinum Rare Haute-Rejuvenation posílit ochrannou bariéru pleti, obnovit epidermální buňky, ochránit pleť před vnějšími stresovými faktory, obnovovat přirozené buněčné prostředí a stimulovat mezibuněčnou komunikaci. Výsledné nové receptury jsou nyní součástí inovovaných produktů kolekce Platinum Rare.

K dostání v pražském La Prairie Atelieru – Jungmannovo nám.1

La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream 50 ml:  38 290 Kč

La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream 30ml:  24 790 Kč

La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir 30 ml: 32 990 Kč

La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream 20 ml:  24 790 Kč

La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation HR Eye Elixir 15ml:  24 790 Kč

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.