Sociální sítě
Nahoru

Luxusní móda od Ivany Rosové

Nadčasová kvalitní móda a luxusní dárek – přesně tyto dvě věci v sobě spojuje dárkový voucher od módní designérky Ivany Rosové. Její fashion group se zaměřuje výhradně na haute couture, večerní šaty a luxusní dámskou byznys módu.

Ženy si velmi cení, když od partnera dostanou dárek, po kterém tajně touží, málokterý muž si však troufne na výběr oblečení. Ideálním řešením je tedy luxusní dárková poukázka, se kterou si dáma oblečení vybere podle sebe s ohledem na aktuální potřeby svého šatníku a vkusu. Některé raději sáhnou po kostýmu v duchu Chanel, některé po hedvábných šatech nebo blůze. V každém případě mohou využít přímý kontakt na designérku a majitelku značky a domluvit si osobní setkání i konzultaci.

Vouchery na nákup ženské byznys módy od Ivany Rosové jsou pro letošní Vánoce připravené ve 14 různých variantách. Voucher lze uplatnit kdykoli během roku 2021, tedy i na nadcházející kolekci. Bude opět v duchu ženskosti, atraktivních a perfektně padnoucích střihů a unikátních látek. Aktuálně se jedná o postcovidové premiéře kolekce v Dubaji nebo v Praze.

Jedinečné kousky z limitovaných kolekcí Ivany Rosové mají detailní zpracování, látky se tkají i barví ve specializovaných a velmi tradičních dílnách. Pro Ivanu Rosovou a její kolekce vznikají jedinečné vzory dokonce ve stejné tkalcovské dílně jako látky pro značku Chanel. Hedvábí se dováží z Hongkongu, merino vlna cestuje krejčovým z Anglie a přípravu sametu Ivana svěřila české dílně, která se zaměřuje na zakázky pro italské módní salony.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.