Sociální sítě
Nahoru

Barevné hodinky Swatch jsou zpět se vší pompézností

Kreativní barevné hodinky značky Swatch na českém trhu téměř dekádu chyběly, postupně ale opět nabírají na síle. Důkazem toho je i nově otevřený pop-up butik v pasáži Florentinum v centru Prahy.

Nový butik značky Swatch, nacházející se v přízemí pasáže Florentinum, se zákazníkům otevřel s uvolněním vládních restrikcí ve čtvrtek 3. prosince. Design nového butiku byl navržen přímo pro Prahu a symbolizuje ho typická švýcarská červeno-bílá kombinace barev.

Hodinky Swatch jsou od svého počátku v roce 1983 symbolem kreativity, odlišnosti a ztělesněním emocí. Nepřeberné množství vzorů, barev a provedení uspokojí naprosto každého. Modely značky Swatch jsou odlišné už na první pohled a podtrhují osobnost svého majitele. Napomáhá tomu i dlouhodobá spolupráce s módními návrháři, designéry a dalšími umělci, například edice Mickey Mouse vytvořená Damienem Hirstem.

Letošním hitem se stala znovuzrozená kolekce modelů z roku 1983 s názvem „Bio-reloaded“. Design je inspirován původními historickými modely, ale konvenční materiály byly nahrazeny přírodními zdroji. Změny doznalo také balení, které nově není plastové, ale z recyklovatelného i kompostovatelného materiálu paperfoam.

Pozornost přitahuje také speciální edice James Bond 007 – 2Q Skin Irony, která je výsledkem spolupráce s kostýmní návrhářkou připravované bondovky No Time To Die, Suttirat Anne Larlab.

Pop-up butik nabízí více než 100 různorodých modelů od dětských hodinek až po kousky s mechanickým strojkem Sistem51, jenž byl jako první kompletně vyráběn strojově. Další modely z kolekce jsou k dispozici v hodinářství Koscom, které zajišťuje provoz butiku nacházejícího se v pasáži Florentinum u hlavního vchodu do hodinářství.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.