Sociální sítě
Nahoru

Móda s charitativním přesahem

Letošní rok před nás postavil mnoho těžkých životních zkoušek, které se všichni snažíme zvládnout. Jsou ale mezi námi i tací, před které život postavil daleko těžší zkoušku a tou je vážná nemoc. Proto se v krejčovství Delor New Town na Národní třídě rozhodli společně s nadačním fondem Pink Bubble podpořit finanční sbírkou jedno významné přání.

Rakovina a její následná léčba obrátila Báře i Nině život naruby. Přestože svoji nesnadnou cestu každá prožívá jinak a každá si píše vlastní, jedinečný příběh, spojuje je touha po podobném snu. Po cestě za zdravím, za poznáním sebe sama a za novým začátkem. Spolu se proto chtějí vydat na vzdálenou Sibiř, k tibetským mnichům, meditacím k očistě těla i ducha.

Zakoupením osobitého hedvábného šátku z limitované kolekce DELOR PF 21 přispějete celou částkou na splnění tohoto krásného přání. A kde se vzal tento nápad? „Přáli jsme si vymyslet originální hedvábný šátek pro naše klienty, který najde jednoduše své místo v dámské i pánské šatně. Šátek, který budou naši klienti nosit a který je bude zdobit“, říká Vladimíra Halášková, majitelka Delor New Town.

Jde o hedvábný šátek, který sebevědomé dámě nebo úspěšnému muži zdůrazní jejich individuální styl s cílem zanechat nezapomenutelný dojem. Jde o první šátek z rodiny šátků, která se každý rok rozroste o jednoho bratříčka.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.