Sociální sítě
Nahoru

Amor je trouba, vypusťte Krakena

Valentýn. Sezóna mrtvých květů, nakřivo šitých plyšáků a kýčovitých srdcí. Sentiment teče proudem. Infantilní, korpulentní Kupid, jinak taky nazývaný Amor, ale konečně našel dokonalý protějšek: KRAKENA, který nelítostně smete vše, co mu stojí v cestě.

Kraken Black Spiced k dostání na warehouse1.cz, 580 Kč.

Kdo nepláče po Amorově šípu a nechce se nechat spláchnout obří růžovou vlnou, by měl vědět, že nejlepším způsobem, jak si okořenit život, není pustit si do života další krvelačné monstrum v přestrojení nevhodného partnera nebo partnerky, ale dát si sklenku proslulého Black Spiced Rumu Kraken. Tajná směs koření, která se nechává v tomto karibském pokladu macerovat, mu dodává jeho typickou vůni a chuť, ve které se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře…a špetky nebezpečí.

Kraken Black Spiced Rum je temný jako hlubiny, ve kterých přebývá bájná mořská příšera Kraken, po kterém je pojmenován. Traduje se, že Kraken poslal ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. Nechat se uchvátit mocnými chapadly Krakena v podobě doušků tohoto jedinečného rumu ale není žádnou pohromou, naopak. Kraken Black Spiced Rum chutná nejlépe samotný, na ledu, ale i jako základ míchaných drinků.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.