Sociální sítě
Nahoru

Sladké srdce, o které se můžete rozdělit

Francouzské pekařství PAUL myslí i letos na všechny, kdo chtějí dát najevo svým blízkým, jak jim na nich záleží. Ideální příležitostí je oslava Dne svatého Valentýna, neboli svátku zamilovaných, který u nás pomalu zdomácněl. V únoru můžete nejen svou drahou polovičku, ale kohokoli, kdo je vám blízký, potěšit sladkým srdcem na kterém si společně pochutnáte.

V pekařství PAUL připravili své nejoblíbenější zákusky, speciálně pro tuto příležitost upečené ve tvaru srdce. Pro přítele, maminku nebo kamarádku je ideální jahodový Fraisier – lahodný dortík z piškotového těsta s krémem a čerstvými jahodami. Kolegyni v kanceláři zpříjemní den třeba malinový Framboisier se šťavnatými malinami. Oba dorty jsou pokryté pravým marcipánem.

Ovocná tartaletka s dvojnásobnou porcí krému a sladkých malin ve stylovém tvaru srdce je pak ideálním způsobem, jak zakončit nezapomenutelnou valentýnskou večeři, kterou pro svou drahou polovičku s láskou připravíte.

Valentýnské speciality budou v prodeji od 8. do 14. února, objednat je lze také na e-shopu nebo prostřednictvím služby WOLT a nechat si je doručit až domů.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.