Sociální sítě
Nahoru

PBG STUDIO za hranicemi

Značka PBG Studio má ve svém portfoliu nádherné kousky, které jsou nadčasové, minimalistické a z velice kvalitní italské kůže. Právě kvůli těmto faktům PBG Studio oslovuje i za hranicemi. Nově lze PBG Studio nalézt na designovém portálu, který sdružuje originální kousky po celé Evropě. A tím to nekončí.

Kabelky, batohy, psaníčka, ledvinky, peněženky, klíčenky, pásky značky PBG Studio v současné chvíli lze pořídit na e-shopu či v butiku PBG v pražských Vinohradech. Dále v dalších spřátelených designerských obchodech po celé Praze, ale i v Ostravě. Dostáváme se na Slovensko do Bratislavy, ale tím to nekončí. Další dva obchody ve Vídni nabízí produkty PBG Studio a stejně tak i v Berlíně.

Novinkou je zařazení na online design portál Blickfang, který vznikl již před 25 lety a nyní je to největší designérská online platforma v Evropě. „Vyjímat se, mezi takovými ikonami je příjemné. Naše značka dorůstá mezinárodních rozměrů“, říká Tereza Mayer, jedna ze zakladatelek značky PBG Studio. „Současně jednáme s dalšími místy. Doslova na spadnutí je Dubaj a Amsterdam. Těší mě, jak se nám mapa PBG Studia pěkně zbarvuje,“ dodává druhá ze zakladatelek Aneta Vojtová.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.