Sociální sítě
Nahoru

Jihotyrolská novinka Floris Green Suites

Floris Green Suites, součást hotelu Florian rodiny Thomasethů v Seis am Schlern v regionu Seiser Alm/Alpe di Siusi, přináší od loňského podzimu nabídku luxusní dovolené v originálním interiéru.

Deset apartmánů je seskládáno ve svahu do tvaru, který svou geometrií připomíná včelí plástve. Každý prvek struktury je bohatě prosvětlen a tím propojen s okolní uklidňující přírodou, zařízen vybranými přírodními materiály opět v unikátním designu.

Příkladem výbavy interiéru může být například otočná samostatná umyvadlová skříňka se zrcadlem. Apartmány mají saunu i vířivku na vlastním balkonu s terasou. Terasa plynule přechází do okolí a prorůstají jí nově vysazené stromy.

Projekt vytvořilo vyhlášené studio Noa*. Areál harmonicky navazuje na sousední hotel Floris, ale zároveň tvoří samostatný objekt. Seskupení intimních buněk v promyšlené struktuře a s dřevěnou, živly zšedivělou fasádou je postavené na třímetrových průchozích podpěrách.

Apartmány s výhledem do parku a na okolní horské scenérie mají bezbariérový přístup. Snídani vám naservírují přímo do postele a jako hosté získáte slevu na zapůjčení elektrokol anebo green fee na golfovém hřišti St. Vigil/San Vigilio. Ideální místo pro čas strávený ve dvou.

Copyright: ©Floris Green Suites_Alex Filz

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.