Sociální sítě
Nahoru

Jarní romantika v PBG Studiu stojí za to

Značka PBG Studio v roce 2021 přestavuje novinky, které rozhodně stojí za pozornost. Rukopis PBG je zřejmý ve všech kolekcích. Nejkvalitnější italská kůže, jenž zraje roky nošením, barvy v elegantních odstínech a tvary maximálně minimalistické.

Nová kolekce je něžná a nadčasová. Jistá romantika nelze přehlédnout. Designové studio pod vedením Anety Vojtové a Terezy Mayer tentokrát vsadilo na oblíbené vždy padnoucí tóny černé, béžové a pudrové. Kousky určené ke každému outfitu. Mini bag i mini pocket bag v pudrové, černý belted pocket bag s novým zapínáním na přezku a bucket bag small v černé i béžové.

Všechny tyto produkty lze nyní objednat na webu. Kvalitní, mezinárodní doplňky, které potěší každou ženu. „Jaro je romantické samo o sobě. Proto jsme se rozhodly jít cestou něžných a elegantních barev. Produktovou novinkou je bucket bag small, což je malý prostorný pytel, který se hodí k šatům, kraťasům i kalhotám. Taková moderní must have taška v černé a béžové barvě. Navíc materiál je zcela přírodní, tedy na tašce není nic, co by nepocházelo z přírodních zdrojů – bavlna, kůže, len,“ říká Tereza Mayer. „Držíme se kvality a našeho stylu a nikdy nevybočujeme. Baví nás, že naše produkty jsou chtěné také v zahraničí. Bereme to jako impuls tvořit neustále dál. Jaro je ten správný čas udělat sobě či osobě blízké PBG radost,“ doplňuje Aneta Vojtová.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.