Sociální sítě
Nahoru

Poslední chronograf Sinn 158 v nabídce

Pěti sty kusy limitovaná edice chronografů s číselným označením Sinn 158, který ideově vychází z oblíbeného historického počinu, který německá privátní značka vyráběla na přelomu 80. a 90. let ze strojků náležícím původně Bundeswehru, byla ihned po svém odhalení vyprodaná. Tedy téměř. Tuzemskému hodinářství ChronoShop se totiž podařilo získat pro svou klientelu ještě jeden kus.

Agresivní hře černé s bílou dodávají kontrastní červené detaily nevšední dynamiku, nemyslíte? Fantasticky vyhlížející hodinky pracující s vizí historických hodinek, jejichž vzhled byl odvozen od mezi sběrateli oblíbeného flyback chronografu Sinn 155 se strojem Valjoux 230, který firma vyráběla z vyřazených strojků Heuer-Leonidas SA 1550 SG.

Hodinářský ateliér ChronoShop nabízí tyto ocelové hodinky za 69 930 Kč.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.