Sociální sítě
Nahoru

Malý pomocník do kanceláře

Bezpečnostní trezor MS ¼, který za necelých 11 000 Kč nově rozšířil nabídku společnosti MetalSafe, je i přes své kompaktní rozměry vůbec největším trezorem modelové řady MS1. Podstatné je také to, že nabízí opravdu vysokou ochranu uložených předmětů před odcizením. Trezor MST 1/4 je tak vhodný nejenom do bytu, ale hlavně do kanceláří k bezpečné úschově maximální úložné orientační částky do výše 300 000 Kč.

Bezpečnostní trezor řady MS1 je vhodný nejenom pro bezpečnou úschovu hotovosti, šperků, cenností, elektroniky, ale v neposlední řadě také krátkých zbraní a střeliva. To je také důvod, proč disponuje certifikací v bezpečnostní třídě I. podle normy EN1143-1 a byl certifikován NBÚ na stupeň TAJNÉ. Je tedy také standardně vybaven bezpečnostním elektronickým zámkem třídy B s funkcí časové prodlevy. Z pohledu bezpečnosti jsou zámky certifikovány dle normy EN 1300.

Bezpečnostní trezor je připraven pro ukotvení k podlaze nebo do zdi. Je tedy standardně dodáván se šrouby a s kotvami do betonu. Užití odpovídá i barevné zbarvení, a to může být bílé, šedé či černé, nicméně za příplatek lze domluvit i jiné odstíny.

Vnitřní i vnější plášť trezoru je konstruován z vysoce jakostní elektricky svařované oceli do minimální tloušťky trezorové stěny 35 mm, přičemž dvojitá stěna trezoru využívá meziplášťovou výplň. Prostor mezi vnitřním a venkovním pláštěm obsahuje proti-průrazný materiál, speciální destičky zabraňujícími průrazu a provrtání. Dveřní konstrukce trezoru se zdvojeným ocelovým pláštěm obsahuje jedinečný proti-průrazný materiál a svou tloušťkou 80 mm vytváří dostatečnou ochrannou bariéru před možnými útoky.

Vnitřní prostor trezoru, který využívá třísměrný rozvorový mechanizmus trezoru s masivními 20 mm čepy, které zapadají do rámu dveří, je možné rozdělit ve vodorovné rovině dodávanou policí.

Více z rubriky Zbraně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.