Sociální sítě
Nahoru

Sennheiser IE 300: Sluchátka pro zkušené uši

Německá společnost Sennheiser produkuje sluchátka různého určení. Některé modely potěší běžné uživatele, jiné nadchnou profesionální pracovníky se zvukem.

Taková sluchátka jsou pochopitelně výrazně dražší než modely spotřební elektroniky. Společnost Sennheiser však občas užije technické prostředky vyvinuté pro profesionální sluchátka do modelu pro širší veřejnost. Nová sluchátka do uší IE 300 byla vyrobena právě pro to, aby poskytovala přirozený zvuk, s maximem detailů a přesnosti i mimo studia.

Audiofilní sluchátka Sennheiser IE 300 lze pořídit na pantershop.cz za 7 900 Kč

Jsou osazena širokopásmovými reproduktory Extra Wide Band o průměru 7 mm, původně určenými pro profesionální účely, ty jsou jemně doladěny pro užívání v běžném životě. Tyto drobné reproduktorky byly vyrobeny specialisty v sídle společnosti v Německu a zajišťují vynikající kvalitu zvuku s vyváženým frekvenčním průběhem a vynikající tónovou přesností. IE 300 nabízejí frekvenční rozsah 6 Hz – 20 kHz.

Tato sluchátka jsou pochopitelně určena pro posluchače z řad vášnivých zvukových nadšenců, majitelů kvalitních přehrávačů a s přístupem k nahrávkám ve vysokém rozlišení a s nejvyšší zvukovou kvalitou. Je pochopitelné, že pouze s kvalitním hudebním signálem (24/96 až DSD) můžete plně vychutnat detailní a věrný zvuk sluchátek IE 300.

Ta nabízejí, kromě profesionální úrovně reprodukce, i výjimečnou odolnost a pohodlí, vyplývající z konstrukce a osvědčeného designu inspirovaného světem profesionálních hudebníků a zvukařů. Mezi jeho ergonomické přednosti patří individuálně nastavitelné flexibilní háky na ucho, stejně jako silikonové a paměťové pěnové adaptéry do uší ve třech velikostech (S / M / L).

To nejen zajišťuje dokonale bezpečné uchycení a vynikající pohodlí při nošení pro dlouhé poslechové relace, ale také nabízí optimální izolaci okolních ruchů, což zaručuje, že si nadšenci zvuku mohou nerušeně užívat poslechu i v hlučnějším prostředí dopravních prostředků nebo na ulicích.

Dodávaný kabel s 3,5 mm konektorem jack je vyztužen para-aramidovými vlákny zabezpečujícími odolnost proti přetržení a zachovávají kabel funkční i po několika tisících ohybech na testovacích strojích. Navíc jej lze snadno vyměnit. Pro ideální přenos signálu jsou sluchátka i kabel vybaveny vysoce kvalitním pozlaceným konektorem Fidelity + MMCX.

Kromě nesymetrických kabelů s konektory 3,5 mm jack, je k dispozici také symetrický kabel s 4,4mm konektorem jako volitelné příslušenství. Součástí balení sluchátek Sennheiser IE 300 je prémiové pouzdro pro bezpečné a pohodlné přenášení a skladování.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.