Sociální sítě
Nahoru

Jemné křivky a elegantní ženská silueta Dolce Rose

Dolce & Gabbana Beauty uvádí Dolce Rose, nádhernou novou květinu, která se připojuje k pugétům Dolce. Tato atraktivní a návyková toaletní voda vyjadřuje nový aspekt dívky Dolce. Odvážná, optimistická a společenská, mluví svou myslí a přináší do ulic svého spontánního ženského ducha. Dolce Rose zachycuje tento zábavný a šťastný postoj ve vůni. Je stejně živý a odvážný jako dívka Dolce.

Dolce Rose (2 650 Kč/75 ml) přináší do pugétu Dolce nový květ – kytici, která vzkvétá s řadou různých květin, přičemž každá vůně v kolekci přináší jedinečný nový přírůstek.

První toaletní voda v kolekci Dolce. Dolce Rose oslavuje růže – symbol lásky, krásy a ženskosti. Růže je jednou z ikonických prvků Dolce & Gabbana. Vůně, kterou vytvořila parfumérka Violaine Collas, je návyková ovocná květina, která kombinuje svěží absolut růže s jemným pižmem a pikantním červeným rybízem. Radostná a plná energie, Dolce Rose je růže nádherného půvabu.

Královna květin přináší živou barvu a ikonickou, radostnou vůni.

Vůně se otevírá živými vrchními tóny ovoce. Sladkost svěžího zeleného jablka a šťavnaté mandarinky působí proti pikantnímu červenému rybízu. V srdci vůně se k tomuto lahodnému koktejlu připojuje šťavnatá bílá broskev, která navozuje květinovou vůni krémových lístků magnólie a majestátní růže. V srdci harmonicky kvetou dva různé tóny růže, které dodávají vůni jedinečný podpis. Růže centifolia odhaluje svěží fazety, zatímco absolut růže přináší smyslnější a pudrovitější tóny. Toto bohaté srdce je vyváženo pozadím jemného pižma, které se mísí se santalovým dřevem a bílými dřevinami a vytvářejí návykovou smyslnost.

Skleněný flakon je tentokrát zahalen do zářivě růžového odstínu a připomíná růži, obsaženou v srdci vůně. Kultovní květinové víčko je přepracováno do zářivé červené barvy, která vyjadřuje živou osobnost dívky Dolce a podmanivé aspekty vůně Dolce Rose. Flakon je zdoben tenkou černou stužkou, svázanou do elegantní mašličky – další ze znaků řady Dolce. Flakon je růžový a odráží temperamentního ducha Dolce Rose.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.