Sociální sítě
Nahoru

Emirates Team New Zealand zvítězil ve 36. ročníku Amerického poháru

Tým Kiwi porazil v první až sedmé sérii vyzyvatele, italský tým Luna Rossa, po těžce vyhrané bitvě v aucklandském přístavu Waitemata.

Vítězství týmu Emirates Team New Zealand v roce 2021 znamená jejich čtvrté vítězství v Americkém poháru a po letech 1995, 2000 a 2017 si tak připisují další prvenství. Toto vítězství také představuje významný milník i v historii hodinářské značky Omega, protože právě ta je hrdým partnerem týmu již od roku 1995 a letos sloužila dokonce i jako oficiální časoměřič závodu v Aucklandu.

Unikátním rysem 36. ročníku Amerického poháru byl design lodí. Během závodu se představil nejmodernější monohull AC75, který doslova létá po mořské hladině, a vyznačuje se „křídly“ ve tvaru T namontovanými na levoboku i pravoboku, dvouplášťovou hlavní plachtou a absencí kýlu.

Na oslavu své role oficiální časomíry 36. Amerického poháru PRADA America´s Cup World Series byly odhaleny i zcela nové hodinky, které poskytnou svým majitelům tu nejvyšší přesnost při všech sportovních výkonech. Seamaster Diver 300M America´s Cup Chronograph demonstrují odvážného ducha, touhu po dobrodružství a nejnovější moderní technologie švýcarské značky Omega. Za pozornost tak stojí nejenom klasický chronograf, ale také jeho rozšíření o odpočet.

Omega Seamaster Diver 300M America´s Cup Chronograph vyjdou na 277 500 Kč.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.