Sociální sítě
Nahoru

Přírodní pomoc pro unavenou pleť

Astronomické jaro se blíží, a přestože teploty tomu zatím neodpovídají nebo se velmi proměňují, tak je důležité připravit na ně i pleť. Po zimě je kůže vysušená a unavená, proto potřebuje vzpruhu a regeneraci. Takový přístup k sobě samému se týká každé věkové kategorie bez ohledu na to, jestli jste žena nebo muž.

Pokožka vlivem počasí ztrácí přirozenou pružnost a hydrataci a je tak náchylnější na jakékoliv změny. I když vnímáte vyšší jarní teploty a první paprsky slunce jako velmi příjemné, tak pro pleť jsou rizikem. Jak se tedy postarat, co nejšetrněji o kůži po zimním období? Probuďte pleť s přírodními výrobky české rodinné společnosti Dr. Dudek.

Přirozeně podpořit pleť můžete s Tradiční propolisovou mastí. Mast má hojivé účinky a použít ji můžete na popraskané rty, koutky či opary. Oceníte ji i na jizvy, vrásky nebo změkčení ztvrdlé kůže na rukou či nohou. Příjemné aroma propolisu budou kladně hodnotit i děti, pro které se najednou ne zrovna lákavá denní činnost stane zábavou.

K regeneraci se hojně využívá především měsíčková mast. Tradiční měsíčková mast je zcela přírodní a poskytuje ochranu suché, citlivé a podrážděné pleti. Mastný efekt přetrvává jen malou chvíli, ale znamenitě do hloubky regeneruje a při každodenním ošetření postižených míst, uvidíte rozdíl za pár dní.

Pokud ve vás začátek jara i přesto zatím nevyvolává úsměv, protože na vás působí stres aktuální situace a nedostatek sociálního kontaktu, tak nezoufejte a vyzkoušejte další přírodní produkt, který se postará o uvolnění a relax za vás. Svatojánský třezalkový olej zjemňuje a zklidňuje suchou, citlivou a podrážděnou pleť. Využít ho můžete nejen jako relaxačního pomocníka, kdy stačí do horké koupele přidat pár kapek a okamžitě se začne linout příjemná vůně, která navodí uklidňující atmosféru, ale doporučuje se i na masáže bolavých zad a svalů. Prokazatelně pomáhá i při migrénách a neurózách díky svým zklidňujícím a antidepresivním účinkům.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.