Sociální sítě
Nahoru

Box plný francouzských dezertů

Novinky a nejoblíbenější dezerty se spojily. V jedné černé elegantní krabici si každý může odnést dezerty hodné zlaté medaile i skokana roku. Jsou naprostá bomba. Elegance, která baví a hlavně chutná. Francie je daleko, Teplice, Chomutov nebo Most blíže.

Předsudky vůči „chmurnému“ severu jsou pasé. Díky síti Lagarto se v nejvýše položené části naší země k Polárnímu kruhu rozsvítilo. Kvalitní dezerty, které jsou neuvěřitelně krásné a extrémně chutné. Toto spojení funguje a věhlas Lagarta se šíří na všechny světové strany.

V již zmíněné černé krabici, která nese název Box Francouz, je ukryto 6 dezertů. 3 stálice v podobě Tartaletky Jahody, Pistache Finger a Nugátu Finger. 3 novinky zastupují Tartaletka Caramelo, Noir Finger a Višeň. Tohle je naprostá bomba za 399 Kč. Opravdu skvělá nabídka na e-shopu Lagarta s vyzvednutím hned ve třech městech severočeského kraje.

Lagarto svou energií a umem rozzařuje severočeský kraj s francouzským cukrovým šarmem. Ten, kdo stane na půdě v tomto kraji, musí ochutnat. Povinnost, která zlepšuje minutu, hodinu, den i život.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.