Sociální sítě
Nahoru

Nekonečná krása květin v sezónní kolekci Halada

Dvorní návrhářka a dcera manželů Haladových vytvořila jarní kolekci Halada, ve které nechala vyniknout krásu drahých kamenů v barvách jarní přírody v bílém, žlutém a růžovém zlatě. Svěže zelený peridot jako jarní tráva, topaz swiss v odstínu blankytně modrého nebe a citrín madeira sytě žlutý podobně jako první jarní květy.

Jenny Halada ve špercích z nové jarní kolekce zachytila pohyb rozvíjejících se květů. Každý z nich má ve svém středu zářivě barevný drahý kámen v kulatém brusu spojený s jednou z barev zlata. Jsou jedinečné stejně jako sama příroda a díla talentované návrhářky.

Šperky uvedené v limitovaném množství lze získat ve všech pěti pobočkách HALADA v Čechách a na Slovensku, a to buď samostatně, nebo v cenově zvýhodněném setu, který je o deset procent levnější. Ten tvoří náhrdelník, náramek a náušnice. Navíc je možné objednat i prsten ve všech třech barevnostech. Ten se skvěle nosí díky příjemně designovanému tvaru. Je jemný, a přesto dostatečně výrazný a vhodný na každý den ke každému outfitu.

Pro náramek a náhrdelník zvolila Jenny řetízek typu „anker“ a oba lze nosit ve variantě kratší či delší díky prodlužovacímu očku. Jako všechny Halada šperky jsou prodávané s certifikátem a v nejvyšší kvalitě materiálu i zpracování.

Limitovaná jarní edice šperků HALADA je v prodeji od 29. března a šperky stojí: Náhrdelník 15 975 Kč, náramek 9 075 Kč, náušnice 15 250 Kč, prsten 21 750 Kč a jsou nabízeny v tomto provedení kombinace bílého zlata a topazu Swiss, žlutého zlata a citrínu madeira nebo také růžového zlata a peridotu.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.