Sociální sítě
Nahoru

Zmrzliny Pegas přicházejí na trh s novou recepturou i designem

Nová zmrzlina Pegas Premium ze stáje Prima zmrzlin přichází na trh v nové podobě a plánuje oslnit všechny vaše smysly. A to doslova. Váš zrak zaujme nové logo i elegantní, designové obaly.

Chuť je zde nejdůležitějším smyslem. Zmrzlina se pyšní výrazně hutnější směsí a je vyrobená z pravé smetany a pravé vanilky a zalitá lahodnou čokoládou, což jistě zaujme i váš čich.

Co se týče sluchu, vrstvy čokolády jsou nově tak silné, že jejich křupnutí nelze přeslechnout. A hmat? Stačí jen otevřít mrazák a kelímek nebo zmrzlinu už máte v ruce.

Jaro se pomalu, ale jistě hlásí ke slovu a s lepším počasím a prvním sluncem přichází i chuť na zmrzlinu, a to kdekoliv. Ať už tedy sedíte doma u Netflixu nebo na balkoně, ať jste na prvním výletě na kolech anebo na pikniku v parku, tam všude je nanuk anebo zmrzlina v kelímku tím nejlepším, co můžete u sebe mít.

Zmrzlina PEGAS Premium přichází nejen s novými obaly, ale hlavně s vylepšenou recepturou, kvalitními ingrediencemi a mnohem lepší chutí, která si každého jednoduše získá a nepustí.

Zmrzliny Pegas jsou založeny na smetaně, nikoliv na nákupně levnějších rostlinných tucích pro zajištění plného pocitu a lahodné chuti. Navíc jsou zmrzliny Pegas Premium vyrobeny v České republice, a to konkrétně v Opavě.

Nově jsou také zmrzliny Pegas vyrobeny pouze z UTZ certifikovaného kakaa, které je pěstováno udržitelným způsobem a farmářům je za jejich práci zaručeně férově zaplaceno. Spolu s fantastickou chutí se tak je možné do Pegasů zakousnout i s dobrým pocitem podpoření společensky odpovědné pochoutky.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.