Sociální sítě
Nahoru

Bazén a vířivka = swim spa

V jedné části zahrady bazén a k tomu na terase ještě vířivka. Ale proč to nespojit v jedno? Právě takovou možnost nabízí swim spa – nový luxusní trend v bazénech a wellness. Swim spa umožňuje na jednom místě relax ve vířivce i plavání v protiproudu.

Nastavitelný výkonný protiproud nabízí několik odpočinkových i náročných tréninkových režimů pro rekreační i vrcholové plavce. Všechny funkce bazénu i vířivky je možné ovládat dotykovými panely nebo pomocí mobilní aplikace přes wi-fi.

Napřed si pořádně zaplavat, jak se říká „dát si do těla“, a pak nechat tělo odpočinout v relaxační vířivce. A to všechno na jednom místě. Swim spa je ideálním řešením pro pravidelné plavání, aqua jogging nebo jiné vodní cvičení, ale i k celkovému uvolnění těla i duše. Nabízí přednosti bazénu i vířivky.

Exkluzivní Swim spa Rio Grande nabízí dokonalé propojení bazénu pro relaxační plavání i komplexní intenzivní trénink s vířivou vanou poskytující luxusní uvolňující masážní péči. Vířivá vana s kvalitní skořepinou poskytuje šest ergonomických pozic a 40 proudových trysek. Kromě relaxující hydromasáže nabízí také LED osvětlení s volitelným barevným tónem, vodopád nebo také zabudovaný audiosystém se subwooferem.

Swim spa přitom můžete umístit kamkoliv na zahradu nebo do vhodných prostor v interiéru. Swim spa můžete zapustit do země zcela, částečně, nebo dokonce vůbec. Pokud vůbec nezapouštíme, zcela odpadají stavební práce. Zařízení má přitom příznivé rozměry, takže kdo by si rád k vířivce pořídil rovněž bazén, ale nemá na něj dostatek místa nebo chce místo ušetřit, je pro něho swim spa ideálním řešením. Kdo harmonické spojení vířivky s bazénem okusil, obvykle hovoří o neopakovatelném zážitku, který si chce co nejdříve zopakovat.

Kdo harmonické spojení vířivky s bazénem okusil, obvykle hovoří o neopakovatelném zážitku, který si chce co nejdříve zopakovat.

Více informací na www.mountfield.cz.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.